Ziua de naştere 15 iunie

Ziua de naştere 15 iunie – ziua seducţiei plăcute

Persoanele născute pe 15 iunie depind de farmecul lor pentru a ajunge acolo unde doresc. Astfel, principalele lor talente sunt direcţionate spre exterior şi îi implică pe ceilalţi. Nativii zilei de 15 iunie trebuie să fie apreciaţi pentru farmecele lor seducătoare în cadrul locului de muncă. Acest lucru este marca lor specială de seducţie. Cei născuţi astăzi deţin o modalitate prin care îi câştiga pe ceilalţi de partea lor, îi transformă în adepţii punctului lor de vedere şi ştiu să scoată ce este mai bun din ei. Majoritatea nativilor zilei de 15 iunie vor să se simtă apreciaţi. Nativii mai puţin evoluaţi sunt mult mai calculaţi şi au planuri ascunse. Banii pot fi foarte importanţi pentru acest tip de nativi.

Să fie atrăgători, în sensul larg, este o mare problemă pentru cei născuţi pe 15 iunie. În cazul în care nu sunt înzestraţi de la natură cu o înfăţişare plăcută, ei îşi vor folosi inteligenţa pentru a seduce. Dacă această metodă nu funcţionează, ei îşi vor folosi şiretenia, pentru a atrage atenţia celorlalţi asupra lor. Ei au o modalitate aparte prin care fac sexul opus să depindă de ei. De obicei ei vor folosi o combinaţie a farmenelor mai sus menţionate şi vor face în aşa fel încât să devină indispensabili. Orice modalitate de manipulare pe care o abordează este total deschisă şi în nici un caz ascunsă. De obicei, jocul este plăcut pentru ambele părţi implicate.

Nativii zilei de 15 iunie se specializează în cunoaşterea oamenilor şi sunt capabili să se folosească de lucrurile pe care le ştiu. Adesea, persoanele care lucrează pentru o cauză sau o companie pot fi foarte valoroase în atragerea publicului spre un produs său serviciu. Relaţiile cu publicul şi publicitatea sunt domenii extrem de potrivite pentru ei. Într-adevăr, orice profesie ce implică „a momi la cârlig şi a prinde peştele” este unul din talentele lor.

Nativii zilei de 15 iunie sunt adepţii ghidării copiilor pentru că înţeleg motivaţiile tinereţii. De obicei, ei vor fi foarte buni ca părinţi, dar vor face şi câteva greşeli. Îi vor răsfăţa teribil sau îi vor manipula.

Dacă un club sau o organizaţie caută un colector de fonduri, nativii sunt cei mai potriviţi. Dacă o afacere depinde de cum intră oamenii în magazinul respectiv, nativii zilei de 15 iunie vor şti cum să-i atragă pe clienţi şi cum să-i facă să cumpere de la ei. Ei sunt înzestraţi cu o intuiţie teribilă. Ştiu cât să întindă coarda şi când să renunţe. Cu cât înaintează în vârstă, cu atât sunt mai buni în acest sens. Nativii vor fi foarte rar întâlniţi în situaţia de a urma obiective imorale, deoarece pe ei îi interesează mai mult derularea lucrurilor decât obiectivul în sine. Cel mai adesea, modul lor de a-i fermeca pe ceilalţi este încântător pentru cei din jurul lor. Totuşi, ceea ce sunt ei cu adevărat, identitatea lor reală poate rămâne pe veci un mister, nu numai pentru ceilalţi, ci chiar şi pentru ei înşişi. Nativii mai evoluaţi nu joacă doar în rolul de seducători. Uneori, ei încearcă să fie totuşi curtenitori, dar rămân deschişi către influenţele exterioare, posibil către formele mai evoluate ale conştiinţei şi gândului.

Distribuie pe:

2 comentarii la „Ziua de naştere 15 iunie”

Lasă un comentariu