Ziua de naştere 16 iunie

Ziua de naştere 16 iunie – ziua investiţiei capitale

Cei născuţi pe 16 iunie ştiu cum să-şi capitalizeze investiţiile. Cuvintele „capitalizare” şi „ investiţie” sugerează bani, dar pot servi şi ca metafore pentru alte domenii (carieră, familie) în care nativii acestei zile îşi canalizează energiile. De obicei, chiar dacă au de-a face cu eşecuri sau perioade de stagnare, nativii zilei de 16 iunie vor reuşi să obţină ceva pozitiv din proiectele şi eforturile lor. Adesea, ei vor transforma situaţiile dificile în avantajul lor. Din acest punct de vedere, sunt adevăraţi capitalişti.

Persoanele născute pe 16 iunie au „viaţă lungă” şi preferă investiţiile pe termen lung în locul veniturilor imediate. Ei nu se sperie de lipsa profitului la începutul unui proiect, dar vor fi foarte mulţumiţi când îl vor vedea prosperând. În anumite ipostaze, ei pot fi asemănaţi cu nişte grădinari. Pregătirile minuţioase, semănarea la momentul oportun, cultivarea şi, în final, recoltarea sunt procese care vin de la sine pentru nativi. Ei nu se tem să schimbe cursul lucrurilor în mijlocul derulării procesului dacă este în avantajul lor.

Forme variate de colecţionare şi economisire atrag persoanele născute pe 16 iunie. Astfel, de exmplu, construirea temeinică a unui inventar valoros într-o afacere este o preocupare pe care o vor aborda fericiţi. Totuşi, ei pot greşi uneori din cauza precauţiei exagerate. Datorită fricii sau şovăielii greşesc deoarece nu fac mişcările care le pot asigura succesul. De asemenea, ei trebuie să se ferească de impulsul lacom de a aduna bogăţii, doar de dragul bogăţiei. Persoanele mai înţelepte născute pe 16 iunie înţeleg că banii sunt o iluzie, o formă de energie şi că trebuie rulaţi continuu. Ei ştiu că este necesar să cheltuiască bani şi energie pentru a le spori numărul.

De asemenea, nativii zilei de 16 iunie trebuie să reziste tentaţiei de a face ravagii pe piaţă. Ei învaţă foarte repede că succesele pe termen scurt pot diminua şansa lor de câştig pe termen lung. Astfel, ei trebuie să stabilească un echilibru între a fi activi şi decisivi pe de o parte şi a învăţa cum să aştepţi şi să ai răbdare, pe de altă parte.

În general, persoanele născute pe 16 iunie îşi aleg prietenii cu mare grijă. Intuiţia lor este puternică, detectându-i pe oamenii care încearcă să profite de ei. Anumiţi nativi ai zilei de 16 iunie au foarte bine dezvoltată latura psihică şi sunt interesaţi în studii extra-senzoriale şi spirituale. Pentru ei, nu există nici o contradicţie între fizic şi spiritual, aspectele materiale şi cele metafizice ale muncii. Aceste persoane născute pe 16 iunie sunt practice, imaginative şi într-o permanentă legătură cu tot ce îi înconjoară.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu