Ziua de naștere 13 martie

13 martie – ziua anticipării profetice

 Cei născuţi în ziua de 13 martie sunt plini de credinţă şi se poate spune că de-a lungul vieţii au schimbat cursul unor întâmplări ale hazardului. Majoritatea persoanelor născute în această zi cred cu tărie în întâmplări predeterminate; mai mult chiar, sunt predispuşi să facă previziuni despre lume şi despre vieţile altora. Adesea îşi expun analiza asupra lumii şi asupra problemelor acesteia. Nativii cu un nivel intelectual mai ridicat sunt atraşi de filosofie, spiritualitate, speculaţii teoretice şi sisteme ştiinţifice sau analitice. Au tendinţa de a venera mintea umană şi ceea ce poate genera aceasta, dar păstrează totuşi o mai mare veneraţie pentru Universul din care fac parte.

Persoanele născute în această zi, în special bărbaţii, sunt capabili să supravieţuiască unor situaţii care pentru alţii ar reprezenta adevărate catastrofe. Indivizii de ambe sexe născuţi pe data de 13 martie pot accepta loviturile destinlui fără să se plângă şi pot continua să ducă vieţi extraordinar de creative şi productive. În foarte multe dintre cazuri, nativii nu devin pe deplin conştienţi de talentul şi norocul lor decât după anumite experienţe. Astfel de împrejurări de probă le sunt de folos, fiind un fel de botez sau pod de trecere care le sporeşte evoluţia, le insufla mândria şi curajul că vor face faţa viitoarelor dificultăţi. Este posibil chiar să se înţeleagă mai bine pe ei înşişi şi să realizeze care este drumul lor în viaţă.

Evoluţia şi dezvoltarea personală se construieşte în fabrica particulară a personalităţii unui nativ al zilei de 13 martie. Astfel, aproape toate persoanele născute pe această dată înregistrează progrese în evoluţia proprie. Totuşi, de-a lungul drumului, mulţi vor rămâne pe margine din cauza atracţiei faţă de energiile ezoterice şi metafizice cărora nu le pot face faţă în totalitate. Astfel de indivizi păşesc pe un teren riscant atunci când au pretenţia că stăpânesc sau chiar că înţeleg anumite aspecte. Oricât de mari ar fi erorile, ele sunt o parte importantă a dezvoltării proprii. Una dintre dorinţele nativilor este aceea de a fi sursa de inspiraţie pentru alţii şi de a-şi găsi discipoli care să beneficieze de experienţa lor.

În general, persoanele născute în ziua de 13 martie ar trebui să se abţină să facă preziceri sau chiar să emită anumite idei despre indivizi din apropierea lor deoarece ar putea influenţa fără să îşi dea seama cursul întâmplărilor viitoare din viaţa acestora. Aşa numitele profeţii referitoare la realizarea personală pot fi, în cazul lor, sinonime cu propriile aşteptări. În orice caz, nu doar visele, ci şi coşmarurile au o modalitate de a se transforma în realitate dacă li se acordă prea multă atenţie.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu