Ziua de naștere 14 iulie

Ziua de naștere 14 iulie – ziua povestitorului convingător

Nativii zilei de 14 iulie sunt persoane convingătoare. Atunci când nu câştigă încrederea celorlalţi prin imaginea lor verosimilă şi corectă, ei vor induce această încredere în mod magic, doar prin farmecul lor. Anumiţi nativi ai acestei zile inspiră încredere chiar de la prima întâlnire. Alţii, vor câştiga inimile celorlalţi prin intermediul contradicţiei precise, recurgând chiar la o abordare auto-depreciativă. Acele persoane născute pe 14 iulie care îi impresionează pe ceilalţi prin faptul că sunt conservatori sau chiar lipsiţi de excentricitate, pot fi foarte credibile datorită imaginii obiective şi profesionale pe care o proiectează.

Cel mai minunat lucru legat de puterile de seducţie ale nativilor zilei de 14 iulie este că ei îşi pot exercita magia în zona inconştientului. Chiar şi cei care îşi dau seama că sunt cuceriţi de nativi vor fi de acord cu aceasta, considerând că este vorba de o experienţă neînsemnată. Acest lucru este posibil şi pentru că nativii nu se joacă de-a seducţia doar de dragul seducţiei, ci pentru a-i lumina pe ceilalţi în anumite privinţe. Majoritatea celor născuţi pe 14 iulie sunt stăpâni pe profesia lor din punct de vedere tehnic, sunt îndemânatici şi chiar pot conduce corespunzător, fapt ce este remarcabil. Poveştile lor sunt fascinante şi credibile în acelaşi timp. Însă, există şi cazuri în care se dovedesc lipsiţi de scrupule şi pot chiar comite crime, chiar dacă sunt descoperiţi. Dacă sunt cinstiţi, personalităţile lor fermecătoare reprezintă marca valorii reale a produsului sau serviciului pe care îl promovează. Din nefericire, cei născuţi astăzi sunt foarte greu de citit şi pot stârni suspiciunile celorlalţi deoarece sunt cazuri în care vor părea prea buni pentru a fi reali.

În ciuda acestui farmec, a încrederii şi a bunei dispoziţii generale, cei născuţi astăzi intra periodic într-o depresie profundă, aparent din motive lipsite de temei. Pentru cei care privesc îndeaparoape problema, nativii zilei de 14 iulie afişează o undă de tristeţe ce are rolul de a-i face mult mai atractivi şi mai umani. În momentul în care nativii zilei de 14 iulie sunt singuri, ei se vor afunda în zonele profund tulburate ale personalităţii lor, zone prea puţin vizibile din exterior. Ei sunt în strânsă legătură cu cotloanele întunecate ale sufletului omenesc şi vor fi stăpâniţi de aceste însuşiri sufleteşti de-a lungul vieţii lor.

Deoarece oamenii au tendinţa de a-i admira şi de a aprecia în mare măsură ceea ce spun, nativii zilei de 14 iulie ar trebui să fie foarte convinşi de adevărul declaraţiilor şi sfaturilor pe care le dau. Ficţiunea nu trebuie să se confunde total cu fantezia. Deoarece au un fel anume de a fi, cei născuţi pe 14 iulie sunt capabili să atragă un mare auditoriu şi pot folosi necorespunzător magnetismul lor personal. Astfel, îi pot induce în eroare pe ceilalţi, dar numai atunci când intenţionează să facă acest lucru. Talentul lor pentru crearea unor iluzii credibile este extrem de dezvoltat şi nu vor depune prea mult efort pentru a realiza acest lucru. Nativii care nu se înţeleg pe ei înşişi îşi pot folosi greşit influenţa şi îi pot manipula pe ceilalţi fără să vrea. Din acest punct de vedere, ei pot deveni periculoşi în relaţia cu cei implicaţi.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naștere 14 iulie”

Lasă un comentariu