Ziua de naștere 13 iulie

Ziua de naștere 13 iulie – ziua oportunităţii fructificate

Vieţile nativilor zilei de 13 iulie par să fie dominate de situaţii în care aceştia profită de orice oportunitate. Nativii mai puţin evoluaţi nu-şi recunosc şansa atunci când apare. În mod constant, ei vor demara greşit, acest lucru având repercusiuni nefavorabile, de cele mai multe ori trebuind să se retragă sau să suporte consecinţele unui eşec total. Majoritatea nativilor zilei de 13 iulie au totuşi un simţ al momentului “oportun” pentru a face ceva. O singură acţiune la momentul oportun le poate facilita o exprimare completă a abilitaţilor lor care le va aduce recompense financiare şi spirituale pe măsură aşteptărilor.

Nativii mai evoluaţi ajung să se considere nişte oameni lipsiţi de noroc. Acest lucru nu este doar devastator pentru încrederea de sine, ci poate chiar deveni o profeţie pentru auto-împlinire. Nativii mai evoluaţi ştiu să o ia mai uşor, sunt încrezători că va veni şi timpul lor, indiferent de reţinerile temporare sau progresul lent. Încrederea în sine şi autoapreciarea este rareori şovăitoare, chiar şi în perioadele de grea încercare.

Nativii zilei de 13 iulie care au succes pot începe de la sapă de lemn, dar atâta timp cât sunt în continuă mişcare, ei sunt mulţumiţi. În acest sens, sunt ca nişte alpinişti robuşti şi răbdători care urca cu greu în vârful muntelui. La un moment dat, în ascensiunea lor, ei vor fi tentaţi să rişte la jocurile de noroc sau să îşi asume o serie de riscuri. După o astfel de abordare, ei vor fi capabili să meraga mai departe chiar cu o mai mare promptitudine. Soarta are un fel anume de a-i recompensă pe aceştia pentru asumarea respectivelor riscuri, care pot fi destul de extreme. Ei sunt capabili chiar să lase în urmă tot ce au şi ce ştiu şi să emigreze într-o ţară nouă. Ei pot renunţa chiar la o slujbă regulată pentru o afacere proprie sau pentru formarea acesteia de la bun început, fără să aibă o pistă sigură pe care să o urmeze. Curajul lor atunci când risca, chiar şi în situaţiile în care eşuează în totalitate, se bazează pe faptul că ei consideră că nu au nimic de pierdut în prima fază.

După ce şi-au formulat un proiect sau şi-au fondat o afacere, nativii zilei de 13 iulie stau de obicei pe aproape pentru a se ocupa de aceasta şi pentru a prelua beneficiile, cât şi neşansele, necazurile şi anumite pierderi. Dacă sunt în totalitate distruşi din punct de vedere financiar sau eşuează în încercările lor, cel mai adesea îşi pun afacerile în ordine şi încearcă din nou în alt domeniu. Ei nu sunt tipul de oameni care stau să-şi plângă de milă.

Familiile celor născuţi pe 13 iulie trebuie să aibă încredere în instinctele lor atunci când îşi asumă anumite riscuri. Dacă partenerul unei persoane născute astăzi nu este înţelegător sau destul de săritor, relaţia lor va deveni destul de stresantă şi cel mai probabil va eşua.

Cei născuţi pe 13 iulie sunt capabili să fie credincioşi prietenilor. Totuşi, ei nu sunt persoane foarte iertătoare şi, în cazuri extreme, pot lăsa la greu un prieten. Vor acţiona în acest sens lipsiţi de curtoazie, abordând o atitudine de genul « erai un prieten cu care aş fi mers până la capăt – şi iată capătul ». Cei implicaţi în relaţii cu cei născuţi pe 13 iulie trebuie să aibă grijă ce fac, deoarece nativii acestei zile nu au prea mult timp la dispoziţie pentru lucruri mărunte.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu