Ziua de naștere 12 iulie

Ziua de naștere 12 iulie – ziua prezenţei convingătoare

Cei născuţi pe 12 iulie sunt stăpânii metodelor de convingere. Argumentele lor sunt convingătoare şi logice. Sunt înzestraţi nativ cu un simţ al momentului oportun. Când este nevoie, ei sunt destul de reţinuţi şi chiar influenţabili, dar există şi cazuri extreme când trebuie să se impună. Destul de des ei îşi folosesc simţul umorului pentru a-i atrage pe ceilalati de partea lor.

Nativii zilei de 12 iulie nu numai că sunt buni în procesul de convingere a celorlalţi, dar chiar trec şi la acţiune. Prin eforturile lor, multe proiecte sunt demarate, deşi sunt cazuri în care există puţine şanse de materializare. Uneori, cei născuţi pe 12 iulie pot fi destul de pricepuţi să insufle în mod subtil o idee în mintea altcuiva. Astfel, aceştia vor acţiona în acest sens, fiind convinşi că este ideea lor proprie.

Din nefericire, nativii zilei de 12 iulie pot deveni părinţi dominanţi. Datorită faptului că sunt atât de dedicaţi exercitării influenţei lor, ei vor fi incompatibili cu copiii lor. Doar mai târziu, aceştia vor realiza cât de mult le-a fost controlată voinţa, deşi la momentul respectiv nu au sesizat acest lucru. În cazuri extreme, copiii nativilor zilei de 12 iulie vor creşte şi vor afla că şi-au dezvoltat o voinţă atrofiată. Astfel, ei vor rămâne pentru mult timp dependenţi de ghidarea părinţilor.

Probleme similare pot apărea şi în relaţiile de dragoste ale celor născuţi astăzi. Iniţial, ei îi vor lăsa pe cei iubiţi sau pe partenerii sentimentali să se implice şi în final îşi vor exprima resentimentele împotriva acestora. Deoarece nativii zilei de 12 iulie îşi găsesc rareori parteneri potriviţi pentru personalităţile lor puternice, este destul de dificil pentru ei să găsească o fericire durabilă în viaţa personală.

Nativii zilei de 12 iulie influenţează puternic orice mediu în care convieţuiesc. În general, ei sunt admiraţi la serviciu pentru priceperea lor. Adesea, ei pot exercita o influenţă pozitivă în medierea disputelor. Totuşi, cei născuţi astăzi nu pot suferi să raporteze unei persoane pe care nu o admiră şi pentru care nu au nici cel mai mic respect. Din acest motiv, ei se vor găsi de cele mai multe ori în situaţia de angajator, sau în funcţii ce nu au un şef direct. Deoarece persoanele născute pe 12 iulie sunt încăpăţânate şi deţin un set bine definit de priorităţi şi repere în viaţă, este dificil pentru ei să accepte pe deplin filosofia unei companii sau organizaţii.

Datorită naturii lor persuasive şi personalităţii puternice, uneori nativii zilei de 12 iulie îşi fac duşmani şi provoacă resentimente şi antagonism. Ei cred în mod invariabil că acţionează în interesul comun, dar ceilalţi îi pot vedea în postura de dictatori, comentatori şi neînduplecaţi. Adevărul este că nativii zilei de 12 iulie găsesc o soluţie la problemele logice mult mai repede decât alte persoane şi le pot nega şansă de a se implica. Cei născuţi astăzi trebuie să înveţe să se retragă, să le permită şi celorlalţi să aibă puterea şi respectul de sine atunci când trebuie să ia anumite decizii. Acest lucru se datorează faptului că cei născuţi pe 12 iulie sunt cei care furnizează de obicei o asemenea putere şi tind să încurajeze dependenta angajaţilor, copiilor şi prietenilor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu