Ziua de naștere 11 iulie

Ziua de naștere 11 iulie – ziua părerii nesolicitate

Cei născuţi pe 11 iulie sunt persoane extrem de sociabile, fascinate de multe aspecte ale lumii ce îi înconjoară. De obicei, au mereu la dispoziţie un comentariu pe care îl pot face în cazul oricărui subiect practic şi se mândresc cu ei înşişi deoarece sunt în temă cu tot ce se întâmplă. Chiar şi cei care preferă mai mult intimitatea au un cerc restrâns de prieteni sau familie cărora le pot oferi păreri nesolicitate.

Să-şi menţină intimitatea este extrem de important pentru nativii zilei de 11 iulie şi vor permite doar unui număr restrâns de persoane să pătrundă dincolo de zidurile lor de apărare. Este ceva firesc pentru cei născuţi astăzi să ţină bine ascunse secrete, că mai târziu să le dezvăluie. Şi asta pentru că nativii sunt foarte conştienţi de ceea ce gândesc ceilalţi despre ei şi de imaginea pe care o proiectează în lume. De obicei, ei sunt în temă cu ceea ce s-a spus, fie că este vorba de o bârfă sau un zvon în cadrul locului de muncă sau în cadrul cercului social din care fac parte. Chiar şi în calitate de profesionişti, lucrând la un nivel mai înalt, aceasta bârfă poate avea o importanţă practică. Deoarece sunt în temă cu secretele legate de domeniul industrial, ei vor dori să testeze aceste fapte la diferite nivele. Prin intermediul cunoaşterii lor profunde a ceea ce se întâmplă în lume, cei născuţi astăzi sunt adesea capabili să manipuleze evenimentele pentru a le folosi în favoarea lor.

Când este necesar, nativii zilei de 11 iulie sunt stăpânii decepţiei, sunt capabili să răspândească informaţii false la fel de senini ca şi cum ar dezvălui un adevăr. Ei vor apela la astfel de trucuri pentru a reuşi să îi scoată pe concurenţi sau pe rivali din scenă. De asemenea, ei pot fi percepuţi ca nişte persoane insensibile, lipsite de ambiţie sau mai puţin ameninţătoare atunci când trebuie. Într-adevăr, mulţi dintre cei născuţi pe 11 iulie se mândresc cu modul în care îşi joacă rolul. Uneori, totuşi, cel care urmează să fie păcălit este destul de înţelept să vadă dincolo de aburi şi oglizi. În astfel de momente, nativii zilei de 11 iulie vor avea de înfruntat diferite pericole. Persoanele născute pe 11 iulie care sunt mai puţin dezvoltate pot chiar deveni vicioşi, ceilalati renunţând la a le mai acorda încredere.

Cei născuţi astăzi au cel mai mare succes când sunt parteneri într-o activitate sau când sunt co-echipieri. De fapt, de obicei, ei evită responsabilităţile unui rol de conducere dominant şi îşi iau scutul doar atunci când consideră că este necesar. Pentru mulţi dintre cei născuţi pe 11 iulie, munca lor este singurul lucru pe care ei îl pot lua mai în serios şi asta pentru că, de obicei, viaţa lor privată şi cea imaginativă este predominantă în mintea lor. Planificând şi realizând ceea ce se întâmplă în mod constant, ei caută să fenteze soarta. Ei vor încerca să evite să fie în locul nepotrivit, atunci când ciocanul loveşte menghină. Ei vor încerca să găsească teritorii neutre, însă spera să fie în locul potrivit atunci când vine vremea să adune laurii.

Fiind oarecum narcisişti, nativii zilei de 11 iulie sunt adesea extrem de preocupaţi de felul în care arata hainele lor şi casele lor. Cultivarea gustului individual este o expresie a personalităţii lor şi poate deveni chiar punctul central al vieţii lor. În mod firesc, cei născuţi astăzi trebuie să se ferească să nu devină dependenţi de lumea materială în defavoarea preocupărilor spirituale.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu