Ziua de naştere 14 Mai

14 Mai – ziua șarmului natural

Persoanele născute pe 14 mai au un anume fler de a recunoaşte oportunităţile prezente şi viitoare. Foarte moderni şi actuali în ceea ce priveşte concepţiile, nativii au în acelaşi timp un anume simţ care parcă, le spune cum vor evolua lucrurile şi cum va fi lumea peste 100-200 de ani. O mare parte a celor născuţi în această zi arata un dezinteres ostantiv faţă de trecut şi privesc tradiţionalismul că pe o colecţie de obiceiuri proaste. Din acest motiv, nu este surprinzător că nativii nu au nici o reţinere în a evita să folosească metodele clasice indiferent de domeniul de activitate. Aceştia vor avea încredere mai mare în propriile planuri decât în planurile deja existente. Dar, bineînţeles că nu le vor evita pe cele din urmă dacă sunt făcute chiar de ei înşişi.

Având o mare energie nervoasă, cei născuţi azi fac eforturi mari pentru a găsi perfecţiunea. Nevoia de a descoperi şi de a elimina greșelile din tot ceea ce fac este dusă uneori spre extrem. De fapt, capacitatea acestor nativi de a fi moderaţi reprezintă baza succesului lor. Cei care nu îşi pot găsi liniştea, vor ajunge la epuizare şi desele lor observaţii critice vor stresa familia, prietenii şi colegii. Un părinte născut în această zi va fi greu de mulţumit de către copiii săi, mai ales în ceea ce priveşte performanţele.

Nativii sunt foarte hotărâţi şi au extraordinar de multe pretenţii. Punctul slab al acestora este reprezentat de latura emoţională. Din această cauză, sunt foarte rezervați în ceea ce priveşte aspectele spirituale ale vieţii lor. Tipică pentru cei născuţi în această zi este atitudinea dinamică sau cea contemplativă. Deci, poate fi dificil pentru cei care lucrează şi trăiesc alături de ei să ştie când să se apropie şi când să păstreze distanţa. Dacă cineva va aborda aceste persoane într-un moment nepotrivit, cu siguranţă va regreta. Cei născuţi pe data de 14 mai nu sunt foarte rabdatoari cu cei care nu îi înţeleg. Aceste persoane preferă ca totul să fie făcut în ritmul lor. Ritmul acesta poate fi uneori înnebunitor de încet şi alteori poate fi fulgerător de rapid. În general, însă, nativii preferă să facă lucrurile într-un mod liniştit, nedorind să treacă cu rapiditate peste detalii.

Pentru că sunt mai evoluaţi decât ceilalţi se întâmplă deseori că persoanele născute în această zi să fie prost înţelese sau chiar dispreţuite, mai ales la începutul carierei lor. Până la urmă, mai devreme sau mai târziu, ceilalţi vor aprecia corect valoarea muncii acestora. În concluzie, oamenii din jur au nevoie de timp pentru a putea fi în rând cu aceşti nativi.

Persoane născute pe 14 mai care se confruntă cu probleme fizice sau cu boli acute au tendinţa de a ignora boala refuzând să se lase descurajaţi. De fapt, marea majoritate a obstacolelor pe care le întâlnesc par a fi ignorate total. Nativii mai evoluaţi îi vor asculta pe criticii pe care îi respectă şi vor lua în seamă sfaturile acestora. Această capacitate de a accepta criticile celorlalţi este o calitate extraordinară. Cei care refuză să ia în seamă aceste critici se vor confrunta de-a lungul întregii vieţi cu obstacole pe plan fizic şi psihic. Persoanele născute pe data de 14 mai vor învăţa astfel, că energia lor nu este inepuizabilă şi că puterea lor de recuperare nu este nelimitată. Este foarte important pentru nativi să ştie că vor avea parte de mai multe realizări dacă îi vor accepta pe cei din jurul lor şi le vor permite acestora să-şi exprime părerile.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu