Home > MAI > Ziua de naștere 15 Mai

Ziua de naștere 15 Mai

15 Mai – ziua visătorului

Persoane născute pe data de 15 mai demonstrează într-o manieră foarte naturală că pot obţine ceea ce alţi oameni se străduiesc să aibă. În mod frecvent, nativii îi atrag inconştient pe cei din jurul lor. Aceste persoane sunt deseori surprinse de atenţia pe care o captează. Nativii nu sunt tot timpul conştienţi de magnetismul pe care îl exercită. Aceste persoane au pur şi simplu un dar special cu ajutorul căruia, uşor şi fără ostentaţie, ajung la inimile celor din familie, prietenilor sau colegilor.

La prima vedere, nativii nu par persoane care sunt capabile să atragă atenţia. Acest lcuru se întâmplă pentru că ei nu par a face ceva extraordinar şi pentru că aspectul lor exterior nu îi deosebeşte atât de mult de ceilalţi oameni. Farmecul persoanelor născute pe 15 mai nu iese imediat la iveală. Puterea lor asupra celorlalţi se face în general simţită după ce au petrecut o perioadă de timp împreună. Lucrurile pe care le fac nativii sunt lucruri comune, lumeşti. Cu toate acestea, din cauza creativităţii şi a alchimiei pe care o au nativii, aceştia vor obţine un rezultat vibrant care va atinge părţile sensibile ale celorlati. Nu toată lumea va fi impresioantă, ci doar acele persoane care se află pe aceeeași lungime de undă cu nativii.

Deseori persoanele născute pe 15 mai sunt înclinate spre singurătate. Prefera ca uneori să aibă preocupări normale în viaţa de zi cu zi, iar în timpul liber să-şi satisfacă interesele mai speciale. Deseori, incursiunea în propria lume îi poate face să se îndepărteze de oamenii din jur. Aceasta poate fi cauza unor serioase probleme psihice. Cei născuţi în această zi a anului au nevoie să fie încurajaţi să îşi exprime sentimentele. La început, ei îşi vor împărtăşi ideile şi proiectele câtorva prieteni apropiaţi, pentru că mai târziu să le facă cunoscute unui public mai larg. Principala dorinţă este bineînţeles aceea de a petrece cât mai mult timp făcând ceea ce le place mai mult. Din nefericire, aceşti nativi nu sunt îndeajuns de incisivi pentru a da glas pasiunii. Ei pot alege să rămână în umbră, chiar dacă au alături câteva persoane care îi susţin emoţional sau financiar. Faptul că ei nu dau glas pasiunilor lor poate fi o problemă pentru toţi cei cărora le pasă de aceşti nativi. Mai devreme sau mai târziu persoanele născute pe data de 15 mai trebuie să încerce să fie pe cont propriu, să-şi asume responsabilitatea talentelor lor şi să caute cât mai mult o carieră care li se potriveşte. Capacitatea lor de a-i mulţumi pe ceilalţi poate fi folosită în munca într-un context social. Nativii nu trebuie să se consume şi nu trebuie să aibă frustrări în legătură cu personalitatea lor.

În general, persoanele născute pe data de 15 mai consideră că sunt necesari mai mulţi ani de pregătire pentru a reuşi să-şi găsească adevărata vocaţie. Nativii cred că este important ca după ce au reuşit acest lucru să nu-i conducă pe ceilalţi pe căi greşite. Cei născuţi în această zi detesta să ocupe poziţii importante dacă nu sunt pregătiţi pe deplin pentru acest lucru. Consideră că trebuie plătite anumite tributuri pentru a-şi forma ideile şi atitudinile potrivite, idei şi atitudini care vor avea un impact puternic asupra celorlalţi.

selectează pentru mai multe informaţii:

SFATURI

Începe un drum atunci când consideri tu că eşti pregătit. Ai dreptate în ceea ce privșete responsabilitatea şi obligaţiile sociale. Ar trebui să fii mai energic în această privinţă. Nu uita niciodată legătura între dragoste şi geniu. Învaţă să îţi împărtăşeşti sentimentele. Permite celorlalţi să cunoască lumea ta.

PUNCTE FORTE

Inventiv

Magnetic

Echilibrat

PUNCTE SLABE

Frustrat

Izolat

Pasiv

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply