Ziua de naştere 16 Mai

16 Mai – ziua talentului extraordinar

Persoane născute pe data de 16 mai au două laturi ale caracterului care sunt foarte fin delimitate. Ei îşi arătă cu aceeaşi uşurinţă atât partea excentrică cât şi cea echilibrată. Aceste persoane se manifestă excentric încă de la începutul vieţii şi din acest motiv se consideră extrovertite. Desigur, câţiva dintre cei născuţi în această zi au parte de o educaţie riguroasă, educaţie care le-a cultivat latura moderată sau pe cea conservativa a personalităţii. Aceste persoane îşi vor manifesta totuşi, tendinţele excentrice mai târziu în viaţă. În orice caz, nativii îşi vor manifesta tot mai mult aceste tendinţe odată cu trecerea anilor. Persoanele născute pe data de 16 mai pot da impresia că sunt echillibrate şi liniştite. Într-adevăr, multe dintre ele se manifestă în acest fel. Pentru a-şi arăta adevărata personalitate este nevoie doar să le fie captată atenţia de un lucru care îi interesează. Acolo unde sunt implicate emoţiile, mai ales furia, acestor persoane, manifestările lor sunt asemenea unui vulcan care este gata să erupă. Cei care au cunoscut această latură a nativilor îi tratează pe aceştia cu destul de multe menajamente. Nu este o privelişte tocmai frumoasă să vezi cum o persoană născută pe data de 16 mai îşi manifesta temperamentul.

Dacă persoanele născute pe data de 16 mai îşi consumă tumultoasele emoţii în activități creatoare, rezultatul obţinut va fi unul impresionant prin puterea şi noutatea sa. Dacă nativii nu sunt capabili să se controleze, îşi vor consuma inutil energia manifestându-şi în mod exagerat emoţiile. Într-adevăr, persoane născute pe data de 16 mai trbuie să îşi cultive parte expresivă a personalităţii lor. Vor avea de câştigat în această autoeducare dacă se vor îngriji şi îşi vor educa propriile plante şi animale.

În viaţa de zi cu zi, persoanele născute pe data de 16 mai vor avea parte de multe frustrări. Acestea pot fi cauzele unor probleme psihologice. Uneori, aceste frustrări sunt fi atât de puternice încât nimeni, nici măcar un bun psihiatru, nu va putea ajuta nativii. Ajutorul va da rezultate doar dacă aceştia îl vor acccepta şi vor avea ei înşişi grijă de psihicul lor. Impulsurile autodidtructive, depresiile şi manifestările nebuneşti sunt posibile. Prietenii şi familiile care anticipează aceste manifestări sunt sfătuiţi să se dea la o parte din cale nativilor, dar să nu se îndepărteze prea mult pentru că s-ar putea să fie nevoie de ajutorul lor. Sprijinul acestora în situaţii de criză este foarte important. Pe de cealaltă parte, atunci când lucrurile merg bine, este o plăcere să fii în preajma unei persoane născute în această zi. Nu îşi vor reprima în nici un fel bunătatea şi afecţiunea şi de aceea vor fi ca un soare care străluceşte asupra tuturor.

Culoarea, materialul şi croiala au o foarte mare importanţă pentru persoanele născute pe data de 16 mai. Felul în care se îmbraca are un efect foarte puternic atât asupra stării lor psihice şi asupra comportamentului lor. Pentru a nu deveni prea ciudaţi, nativii permit doar modei să le influenţeze în acest fel viaţa. Semnul distinctiv al persoanelor născute în această zi este talentul şi el trebuie exprimat într-un fel. Trebuie spus că acest talent nu se manifestă doar în ceea ce priveşte domeniul artistic ci şi în activităţi începând cu afacerile şi terminând cu sportul. Dacă cei născuţi în această zi îşi pot dezvolta stilul şi formă de expresie proprii, se vor bucura de succes şi fericire.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naştere 16 Mai”

Lasă un comentariu