Ziua de naştere 17 Mai

17 Mai – ziua limitei

Persoanele născute pe data de 17 mai percep viaţa într-un mod fundamental, având dorinţa de a se întoarce la origini. Cei născuţi în această zi fac întotdeauna deaclaratii. Acestea pot fi în unele situaţii simple, iar în alte situaţii pot fi pline de cele mai profunde înţelesuri, indiferent dacă sunt de factură artistică, economică sau politică. Refuzul nativilor de a avea o legătură cu orice complicaţie inutilă sau de a face un compromis în legătură cu concepţiile lor, demonstreza cinstea neobişnuită cu care privesc viaţa.

Cei născuţi în această zi nu sunt recunoscuţi pentru tactul lor. În mod normal ei spun ceea ce cred, indiferent dacă acest lucru le convine celorlalţi sau nu. Această atitudine atrage opoziţia unora şi câştigă simpatia celorlalţi. Nativii fac în aşa fel încât să reducă problemele evitând complicaţiile inutile. Cu toate acestea, s-ar părea că intotdeuna se întâmplă exact invers. Controversele se învârt în jurul acestor nativi deşi ei îşi doresc să fie lăsaţi în pace. Aceste pesoane nu sunt tăcute, dar nici în exagerează în a-şi spune opiniile. Nativii preferă să îşi spună părerile aşa cum sunt. Poate fi dificil să îi faci pe aceşti oameni să fie deschişi din punct de vedere emoţional. Dar dacă este vorba de cineva în care au încredere, ei vor fi foarte oneşti în ceea ce priveşte propriile sentimente. Problema încrederii este foarte importantă pentru ei şi de aceea aceşti nativi nu pot fi câştigaţi foarte uşor. Persoanele născute pe data de 17 mai ar trebui să nu mai fie atât de suspicioase şi să le acorde puţin credit celorlalţi şi intenţiilor bune ale acestora.

Cei născuţi în această zi au tendinţa de a fi foarte mândri, refuzând să ceară ajutorul cuiva. Sunt de obicei singuratici, preferând să facă totul pe cont propriu. Chiar dacă nu mărturisesc asta, nativii au o mare nevoie de afecţiune, mai ales de suportul emoţional al prietenilor şi familiei. În spatele acestei înfăţişări reci şi a atitudinii distante este ascunsă o latură emoţională care poate fi la fel de blândă ca o pisicuţă sau la fel de sălbatică ca o fiară în captivitate care îşi doreşte să fie eliberată. Persoane născute pe data de 17 mai trebuie să evite să folosească substanţe halucinogene sau droguri care afectează mintea pentru că vor avea ca efect descătuşarea emoţiilor în cel mai distructiv mod posibil.

Zelul persoanelor născute pe data de 17 mai poate fi atât de mare uneori, încât pot fi consideraţi fanatici. Puterea lor de concentrare este extraordinar de mare, dorinţa de a reuşi este remarcabilă, dar sănătatea şi perseverenţa deseori dispar de-a lungul drumului. Nativii mai evoluaţi vor învăţa să îşi canalizeze energia şi să nu o mai irosească inutil, în acest fel reuşind să fie fericiţi şi mândri de ei înşişi.

Uneori, cei născuţi în această zi se simt frustraţi în cea mai mare parte a vieţii lor, fiind profund dezamăgiţi de ceea ce fac pentru a-şi asigura traiul şi ajungând să simtă repulsie faţă de acest lucru. Vor trebui ori să îşi accepte situaţia şi chiar să se bucure de ea, ori să îşi schimbe înfăţişarea sau ocupaţia îndreptându-şi atenţia spre alte orizonturi. Este puţin probabil ca nativii să privească în perspectivă şi să aleagă situaţia cu finalitatea optimă. Din această cauză, odată ce au pornit la drum vor merge până la capăt, indiferent care ar fi acesta. Singura provocare pentru aceşti nativi o reprezintă puterea de a se bucura.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu