Ziua de naştere 18 Mai

18 Mai – ziua activistului hotărât

Cei născuţi în această zi de 18 mai sunt un amestec interesant de tradiţionalism şi liberalism. Nativii ar putea fi descrişi ca fiind nişte persoane cu înclinaţii revoluţionare. Ei au tendinţa mai degrabă să schimbe scietatea, decât să o îmbunătăţească. Mulţi dintre cei născuţi în această zi sunt protestatari, militând împotriva nedreptăţilor şi incorectitudinilor de orice fel. Indiferent dacă sunt implicaţi în politică sau nu, persoane născute pe data de 18 mai tratează munca, hobiurile sau arta într-o manieră profesională, corectă. Ei prefera mai degrabă să abordeze lucrurile în modul clasic şi clar decât să le abordeze în modul emoţional şi romantic.

Indiferent cât de multă imaginaţie ar avea, persoane născute pe data de 18 mai au un foarte dezvoltat simţ practic. Le place să ducă totul la bun sfârşit, fără prea mult stres sau deranj. Felul lor de a fi, deschis, îi poate băga în multe necazuri. Aceşti nativi refuză să păstreze liniştea atunci când sunt confruntaţi cu ignoranţa sau nedreptatea. Persoanele născute azi dipretuiesc iraţionalitatea şi din acest motiv fac o abordare clară şi directă a lucrurilor. În cadrul familiei, ei sunt cei care dau glas dreptăţii. În cazul în care aceşti nativi sunt părinţi trebuie să fie atenţi să nu exercite asupra copiilor lor o tiranie raţionalistă. Aceşti părinţi pretind că ştiu întotdeauna ceea ce este mai bine pentru copii şi îi critică prea sever atunci când aceştia fac ceva greşit.

Un pericol pentru persoanele născute în această zi îl reprezintă faptul că se lasa prea mult duşi de val în anumite situaţii, lucru care ar putea să îi facă să devină la fel de iraţionali ca şi cei pe care îi critică. Nativii pot fi uneori inconştienţi de ceastă tendinţă, iar atunci când li se atrage atenţia asupra acestui lucru nu îl pot accepta cu mare uşurinţă, fiindu-le şi mai greu să se schimbe. Dacă nu sunt atenţi să nu devină fanatici în ceea ce priveşte propriile principii, nativii vor cădea în final în propria capcană emoţională.

Persoanele născute pe data de 18 mai sunt fascinate de numeroasele aspecte ale vietii- probează, încearcă şi gustă tot ceea ce are de oferit ea. Caracterul lor dă impresia deplinătăţii şi de aceea atunci când vei întâlni o persoană născută în această zi, vei avea impresia că ai întâlnit un om camplet din aproape toate punctele de vedere. Acest lucru se întâmplă, probabil pentru că aceste persoane se perfecţionează înainte de a lua contact cu lumea. Dacă nativii sunt confuzi şi nesiguri în tinereţe, principalul lor scop în viaţă va fi să îşi corecteze acest neajuns. Cei născuţi în această zi definesc viaţa ca pe o luptă, poate chiar o luptă cu ei înşişi. Conflictul poate deveni un mod de a trăi pentru aceşti nativi, ei fiind mereu în aşteptarea unor obstacole. Deci, din acest motiv le poate fi destul de dificil să îşi găsească linstea.

Deşi par nişte oameni care se cunosc destul de bine, cei născuţi în această zi, uneori nu sunt conştienţi de propriile dorinţe. Fiind ocupaţi cu responsabilităţile sociale şi ale familiei, nativii îşi ignoră în mod frecvent nevoile personale astfel fiind predispuşi la nefericire. Ei se poartă de parcă nici nu ar observa că primele semne de nefericire încep să se instaleze. În ceea ce priveşte nefericirea, familiile şi prietenii acestor nativi o pot observa şi pot lua măsuri în această pivinţă încurajându-i pe aceştia să îşi exprime frustrările, atunci când este cazul.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu