Ziua de naştere 19 Mai

19 Mai – ziua convingerii sincere

Persoanele născute pe 19 mai debordează de energie. Energia este benefică de cele mai multe ori, însă ei trebuie să înveţe să o ţină sub control şi să o direcţioneze cât mai bine. Acest lucru este într-adevăr crucial, deoarece majoritatea celor născuţi pe 19 mai au un potenţial destul de mare de a fi viitori conducători. Deşi trec adesea prin încercări dure în viaţă, din punct de vedere fizic, cât şi emoţional, ei le depăşesc cu brio când se concentrează asupra scopului pe care şi l-au propus. Energia lor poate fi destul de elementară. Ei o pot folosi cel mai bine în cazul proiectelor de anvergură ce implică construirea structurii de bază în viaţa socială şi de familie.

Nativii zilei de 19 mai sunt de obicei autodidacţi şi apreciază o abordare naturală a muncii. Totuşi, ei îşi creează probleme atunci când îţi suprasolicită facultăţile logice şi raţionale ce se afla în slujba intuiţiei. Atunci când gândesc prea îndrăzneţ ei se pot îndepărta de intenţiile lor iniţiale. Promptitudinea sentimentelor ce sălăşluiesc în sufeltul lor este ceea ce mai rămâne nobil în ei în astfel de cazuri. Într-adevăr, inima lor este ca o busolă de corabie. De obicei aceasta este cea care îi menţine pe calea cea bună. În general, ei trebuie să o consulte atunci când au ceva de făcut.

Atât pentru femeile, cât şi pentru bărbaţii născuţi astăzi, o persoană puternică de acelaşi sex (de obicei mai în vârstă) devine personajul central din viaţa lor. Dacă întâlnesc un astfel de personaj încă din perioada lor de formare, persoana respectivă le poate deveni un fel de profesor sau un iniţiator în tainele vieţii. Cei născuţi pe 19 mai îşi pot găsi la fel de bine inspiraţia în cărţi şi lucrări de artă. Acest lucru se întâmplă până în momentul în care decoperă acel model într-o persoană în carne şi oase care le acordă atenţie. Ei pot fi derutaţi în ceea ce priveşte felul în care îşi pot folosi talentele. În acelaşi timp, le este destul de greu să-şi dea seama care le este locul în societate.

Dar cu ce i-a înzestrat natura? În primul rând şi mai presus de toate, ei sunt înzestraţi cu talentul de a comunica. În al doilea rând, sunt consideraţi foarte carismatici. În al treilea rând, au putere de convingere asupra prietenilor, membrilor familiei şi colegilor. Pentru persoanele mai evoluate născute astăzi elocvenţa este considerată o unealtă foarte puternică. Cei mai puţin evoluaţi se pot manifesta doar ca nişte persoane volubile sau superficiale. Farmecul şi darul convingerii pot face din cei născuţi pe 19 mai nişte persoane extrem de inspirate sau, din contră, un fel de falşi artişti.

În cazul nativilor zilei de 19 mai se poate vorbi de o necesitate imperioasă de a se înscrie la anumite forme de pregătire spirituală pe parcursul vieţii. De asemenea, ei au nevoie de o structură socială bine definită pentru a putea fi foarte productivi. Uneori, fiind foarte preocupaţi de securitatea lor materială sau chiar a altora (adesea din punct de vedere social), ei pot fi copleşiţi de un soi de materialism. Cel mai dificil lucru pentru nativii zilei de 19 mai este să evite încurcăturile şi să-şi păstreze libertatea. Acest conflict între angajamentele fixe şi dorinţa de a fi liberi poate fi considerată bătălia centrală ce se dă în viaţa lor. Ei trebuie să înveţe cum să obţină această libertate pentru ei înşişi în cadrul angajamentelor ce implică funcţiile de răspundere. În caz contrar, ei vor avea de înfruntat mari frustrări.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naştere 19 Mai”

  1. Mulțumesc, am recunoscut o mare parte din ceea ce am citit. Sunt convinsa că voi descoperi mult mai multe în viitor. La mine predomina cifra 9 (19-05-1969), am 3de 9

    Răspunde

Lasă un comentariu