Ziua de naștere 15 august

Ziua de naștere 15 august – ziua ordinului regal

 Personajele autoritare născute pe 15 august sunt născute să fie conducători. Abordarea lor expansivă, nobilă denotă un stil de viaţă care nu admite situaţii obscure, egoism sau banalitate. Cei născuţi astăzi nu sunt foarte preocupaţi cu detaliile jalnice. În loc să se concentreze asupra unei abordări directe, ei vor prefera o mare reprezentaţie în public. Prezentarea unei figuri regale şi nobile în faţa lumii este esenţial pentru ei. Ei vor face ceea ce este necesar pentru a-şi păstra demnitatea. Cei născuţi astăzi pot adesea să fie găsiţi în fruntea familiei lor, a unei afaceri sau a unui grup social şi se simt într-adevăr cel mai confortabil când au frâiele în mână.

Mulţi dintre cei născuţi pe 15 august nu sunt conştienţi de natura lor regală deşi celor apropiaţi lor le este destul de evident acest lucru. Femeile născute pe 15 august trebuie să fie adorate şi venerate. Casa este locul lor favorit, soţul este regele lor, copiii sunt prinţii şi prinţesele. Bărbaţii născuţi astăzi cauta să îi conducă pe ceilalţi din punct de vedere financiar, social sau familial şi trebuie să fie ascultaţi ca atare. Nativii amabili, toleranţi, afectuoşi sunt într-adevăr persoane neobişnuite şi extrem de evoluate. Pentru marea majoritate a celor născuţi astăzi, aceste calităţi nu reprezintă baza caracterului lor, însă trebuie cultivate şi încurajate.

Nu înseamnă că nativii zilei de 15 august sunt cruzi şi nepoliticoşi. Puterea lor de a păstra o linişte absolută le absoarbe energiile, ca un val puternic care nu cere permisiunea de a lua navele şi scoicile. Păstrarea surplusului de energie sub control şi dezvoltarea artei discriminării şi atenţiei la detaliu reprezintă mari provocări pentru nativii zilei de 15 august. De asemenea, ei trebuie să aibă de-a face cu fiecare individ pe care îl întâlnesc la nivel personal – să îl asculte, să fie plăcuţi şi să-i înţeleagă punctul de vedere.

Nativii zilei de 15 august au aşteptări exigente atât de la ceilalţi cât şi de la ei înşişi, acest lucru reprezentând o problemă. Copiii nativilor zilei de 15 august pot simţi o mare presiune atunci când vor să reuşească, fie conştient sau inconştient. Chiar şi colegii lor pot fi constrânşi de standardele lor riguroase.

Cei născuţi astăzi trebuie să înveţe veritabila munca în echipă, subjugarea ego-urilor lor puternice în interesul grupului. Deoarece orice obstrucţionare a independenţei lor, stilului de conducere liber întâmpină în general rezistența, ei trebuie să fie abordaţi cu tact şi grijă. În interior ei sunt adesea destul de liniştiţi şi sentimentali, fiind adepţii tuturor tipurilor de admiraţie şi afecţiune. Dacă cineva poate scoate la iveală partea lor pozitivă, poate să nu vadă niciodată tiranul ce sălăşluieşte în ei înşişi. În general, “leul” sau “leoaica” este fericit dacă este hrănit din punct de vedere emoţional.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu