Ziua de naștere 16 august

Ziua de naștere 16 august – ziua tensiunii înalte

Persoanele născute pe data de 16 august sunt indivizi extrem de senzuali care ştiu cum să-şi urmeze drumul în viaţă. În tot ceea ce vor întreprinde există un simţ al rafinamentului, al stilului, al atractivităţii magnetice care îi încântă pe majoritatea celor cu care intră în contact. Deşi par indivizi sănătoşi şi rumeni la faţă, cei născuţi astăzi au invariabil un interes notabil şi/sau o chemare spre diversele forme de exprimare a senzualităţii cât şi a sexualităţii. Aspectele autoritare ale acestei personalităţi sunt pronunţate şi datorită acestora nativii zilei de 16 august pot avea mari dificultăţi în tolerarea punctelor de vedere contradictorii. Într-adevăr, ei vor căuta să triumfe în aceste situaţii şi, în anumite cazuri extreme, îi vor distruge pe cei care îi consideră adversari sau inamici. Chemarea din interiorul lor de a acumula putere în cadrul sferei lor de influenţa este în mod deosebit mai pronunţată.

Când persoanele născute pe 16 august ajung în acest punct vor exagera. Să fie răi este ceva firesc în ceea ce îi priveşte. Comportamentul lor neobişnuit cere auditoriu deoarece pentru ei suferinţa în tăcere este de nesuportat. Cei născuţi astăzi doresc să fie cap de afiş, uneori chiar înaintea unui întreg grup de oameni cu care în mod normal ar putea împărţi ceea ce experimentează.

Persoanele născute pe 16 august sunt adesea extrem de sensibile, tipul de persoane agitate şi nervoase. Deşi pot fi răniţi de lipsa de amabilitate a altora, ei sunt plămădiţi dintr-o esenţă foarte dură ce poate suporta practic orice fel de atac, fie el mental, ori fizic. De asemenea, ei pot fi destul de distructivi cu ceilalţi când îşi pun acest lucru în minte. În anumite cazuri, răzbunarea poate capăta valenţe puternice în motivaţia lor de a face respectivul lucru. Seducători şi magnetici, cei născuţi astăzi pot căpăta puteri nemăsurate prin extinderea şi apoi retragerea afecţiunii lor. Dacă nativii zilei de 16 august merg destul de departe pe o latură negativă, ei îşi vor exercita inevitabil puterile distructive asupra lor înşişi. Căutarea permanentă a stării de încântare le poate distorsiona sau le poate duce personalitatea până la extreme.

Un pericol major pentru cei născuţi pe 16 august este că vor pierde capacitatea de a se bucura de plăcerile simple şi de orice iese din convenţional. În acest sens, ei înşişi pot deveni din ce în ce mai distanţi faţă de familie şi prieteni. În ciuda comportamentului lor anti-autoritar şi uneori chiar anti-social, majoritatea nativilor zilei de 16 august găsesc o nişă socială în care talentele lor ajung să servească o nevoie reală în societate sau în cercul în cadrul căruia activează. Deşi sunt interesaţi să conducă, foarte rar vor fi interesaţi în stabilirea regulilor. În calitate de şefi, ei pot fi adoraţi şi chiar veneraţi. În calitate de conducători, ei nu se vor remarca şi nu vor fi cea mai bună alegere, mai ales când este vorba de responsabilitatea pe care trebuie să şi-o asume pentru un întreg grup de oameni. Seducţia şi revolta sunt specialitatea lor mai mult decât dominarea şi controlul.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naștere 16 august”

Lasă un comentariu