ZIUA DE NAȘTERE 15 IANUARIE

15 ianuarie – ziua eroismului

Nativii zilei de 15 ianuarie întâlnesc inevitabil tema eroismului în vieţile lor. La un anumit moment în viaţă, este imperativ pentru ei să reuşească să îşi stabilizeze frica. După ce au făcut acest lucru, ei se vor putea baza pe ei înşişi în situaţiile de criză. Adesea, cei născuţi astăzi nu sunt conştienţi de natura lor eroică. La un moment dat, soarta îi provoacă scoţând la iveală acest lucru pe deplin. Până în acest moment, este destul de probabil că ei să ducă o viaţă destul de moderată, chiar obişnuită. Evenimentul sau evenimentele care duc la o astfel de schimbare apar în jurul vârstei de douăzeci şi opt de ani.

Nativii zilei de 15 ianuarie manifesta adesea anumite forme de venerare eroică care au ca obiect o figură fantastică sau reală. Această persoană poate fi chiar unul din părinţii lor, dar mult mai probabil este un surogat al celui de care sunt atraşi. Pentru nativii zilei de 15 ianuarie asumarea rolul de erou sau eroina poate fi ca un act de imitaţie, ca un ritual de trecere. Ei pot întâmpina dificultăţi în evoluţia şi dezvoltarea lor. Anumiţi nativi ai zilei îndeplinesc un asemenea destin când devin ei înşişi părinţi şi eroi în ochii propriilor copii.

Nativii zilei de 15 ianuarie pot fi sau nu indivizi sociabili, dar, după ce au trecut de treizeci de ani, se simt atraşi în mod magnetic de anumite figuri cheie. Acestea nu numai că îi inspiră, dar îi şi ajuta în procesul lor de auto-descoperire. Aceşti ghizi, profesori sau mentori au de obicei o influenţă profundă asupra carierei lor. Relaţiile cu aceştia se bazează de obicei pe dragoste, prietenie profundă şi afecţiune.

Cheia maturităţii pentru copiii şi adulţii tineri născuţi pe 15 ianuarie este să îşi exprime revolta. Ei au un simţ al incorectitudinii foarte intens şi sunt pregătiţi să lupte împotriva oricărei forme de opresiune sau intoleranţă pe care o întâlnesc. Mulţi dintre cei născuţi pe 15 ianuarie au un exterior agreabil, chiar inocent ce contrazice puterea interioară. Cei care au intenţia de a profita de nativii zilei de 15 ianuarie deoarece îi suspectează de slăbiciune, naivitate sau vinovăţie vor fi destul de surprinşi de aceştia. Nativii învaţa repede din experienţele proprii şi în general sunt adepţii vorbei, “mă păcăleşti o dată, ruşine ţie, m-ai păcălit a doua oară, ruşine mie”.

Nativii zilei de 15 ianuarie trebuie să se ferească de tendinţa lor de a permite accesul în cercul lor intim acelor persoane care îi pot răni. Pe de altă parte, ei nu trebuie să construiască un zid de fier în jurul lor după ce au fost trădaţi sau umiliţi. Să găsească un echilibru între deschidere şi siguranţă este o adevărată provocare pentru ei.

Persoanele născute pe 15 ianuarie trebuie să se ferească să se lase în voia plăcerilor senzuale deoarece au o slăbiciune în acest sens. Din când în când, energia lor poate să fie antrenată în chestiuni care nu merită efortul şi consideraţia lor. Ei trebuie să îşi tempereze dorinţa de a controla mediul şi să rămână deschişi evoluţiei şi schimbării.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu