ZIUA DE NAȘTERE 16 IANUARIE

16 ianuarie – ziua împlinirii

Împlinirea este obiectivul fundamental al nativilor zilei de 16 ianuarie, fie că este de planul personal, social sau chiar universal. În cele din urmă, este vorba de un sentiment de satisfacţie şi de întregire pe care cei născuţi în această zi o vor căuta. Acest lucru va implica cel mai adesea completarea, derularea şi soluţionarea în conformitate cu eforturile pe care le depun. Împlinirea implică însă şi lucruri mai puţin tangibile. Prin încercarea lor permanentă de a face tot ce le stă în putinţă, speranţele şi dorinţele lor vor fi în cele din urmă realizate. Ei vor simţi că lucrurile au decurs bine şi îşi vor stabili un alt obiectiv.

Indicaţiile asupra bunului mers al lucrurilor şi recunoaşterea rezultatelor sunt de obicei necesare nativilor zilei de 16 ianuarie. Ele sunt ca nişte dispozitive de securitate sau modalităţi de întărire a ego-ului. Cei născuţi în această zi sunt foarte potriviţi să lucreze acolo unde sunt siguri că îşi pot îndeplini sarcinile într-un anumit timp, fără să se implice în activităţi cu un ridicat grad de nesiguranţă sau fluctuaţie. La un moment dat, familiarizându-se deja cu respectivul obiectiv, satisfacţia se poate diminua în timp dacă nu le sunt actualizate proiectele, atât în ceea ce priveşte scopul, cât şi intensitatea.

În acest caz, există şi posibilitatea de a eşua. Agitaţia se acutizează, implicarea se intensifică, dar în acelaşi timp există şi riscul ca proiectele lor să se ducă de râpă. În consecinţă, nativii mai puţin adaptaţi la stres trebuie să înveţe să accepte şi rezultatele mai puţin satisfăcătoare şi eventualele neîmpliniri. Prin multă perseverenţă, ei pot ajunge uneori să accepte nesiguranţa că pe o normă şi în cele din urmă să renunţe la tot ce implică împlinirea.

Nativii care au succes recunosc momentul în care provocarea devine autodistructivă şi se stabilizează la un nivel realist. Ei ajung să se cunoască, să se accepte şi să trăiască în comformitate cu limitele lor. Este crucial ca ei să găsească un loc de muncă sau un grup în cadrul societăţii. Într-adevăr, nativii preocupaţi de o gamă vastă de lucruri şi nu neapărat de obiective, au mai multe şanse de a-şi găsi fericirea de durată. Totuşi, un nou proiect ce apare la orizont sau refuzul de a renunţa la activitatea lor profesională reprezintă ameninţări pentru stabilitatea nativilor.

Nativii zilei de 16 ianuarie se pot distruge pe ei înşişi sau pe cei care îi înconjoară dacă nu sunt capabili să accepte regularitatea vieţii de zi cu zi. Acest lucru este valabil mai ales în relaţiile lor interpersonale. Este posibil ca cei născuţi astăzi să caute împlinirea în activitatea de zi cu zi. Într-adevăr, succesul lor personal poate depinde de abilitatea lor de a se concentra asupra preocupărilor prezente şi de a obţine o mai mare satisfacţie în problemele inerente.

sursa: internet: https://astromax.eva.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu