Ziua de naștere 15 noiembrie

15 noiembrie – ziua răfuielii

Persoanele născute pe 15 noiembrie înfruntă în mod repetat experienţe de viaţă şi conflicte intense cu oamenii, adesea chiar cu oameni pe care nu i-au întâlnit niciodată. Să fie pregătiţi este una din marile preocupări ale nativilor acestei zilei, fie că este vorba de o stare de pregătire generală pentru circumstanţe neprevăzute sau pentru evenimente programate în urma unei planificări conştiincioase.

Nativii zilei de 15 noiembrie pot fi cunoscuţi că tipul de oameni bătăioşi deoarece rareori vor evita o provocare sau vor lăsa de la ei într-o dispută contardictorie doar de dragul comfortului. Ei sunt pregătiţi să îşi ia apărarea şi, în plus, sunt campioni puternici ai celor lipsiţi de protecţie. De asemenea, sunt dispuşi să renunţe la argumente nefundamentate sau situaţii ce reprezintă cauze pierdute doar pentru a nu-şi compromite demnitatea. Puterea lor reală constă în apărare, ameninţând să se răzbune cu cele mai valabile dintre armele lor. Ceilalţi vor considera că acestea sunt persoane care se comportă ca un cuib de viespi şi care nu trebuie deranjate.

Mulţi dintre nativii zilei de 15 noiembrie afişează o mare răbdare. Ei recunosc importanţa aşteptării momentului oportun pentru a acţiona şi rareori calculează greşit acest moment. Pentru ceilalţi ei pot părea extrem de gravi şi reţinuţi, comportându-se ca şi cum întreaga lor viaţă se poate destrăma în urma greşelii comise de ei. Într-adevăr, teama joacă un rol important în gradul lor de prudenţă, deoarece ei ştiu din instinct de ce anume se tem de fapt.

Nativii zilei de 15 noiembrie pot deveni parteneri periculoşi în relaţiile sentimentale. Nu le lipseşte farmecul şi aerul acela sofisticat, dar asemenea atribute ascund adeasa un interior mult mai volatil decât s-ar bănui. Această latură a caracterului lor poate fi dezvăluită pe neaşteptate sau prin surpindere, fapt ce va trage un semnal de alarmă. Totuşi, acest lucru denotă şi agitaţie şi înflăcărare în starea lor emoţională.

Persoanele născute pe data de 15 noiembrie au o presimţire în ceea ce priveşte apocalipsa. Ele vor aştepta să se întâmple ce este mai rău, dar cel puţin vor avea idee ce reprezintă răul. Toate tipurile de izbucniri par să apară frecvent în vieţile lor. Ei pot fi acuzaţi de un comportament neadecvat. Acest lucru este posibil să se întâmple în cazul în care nativii zilei de 15 noiembrie trebuie să meargă mai departe şi ceilalţi nu trebuie să le stea în cale. Cu o viteză surprinzătoare şi cu o atitudine secretoasă, cei născuţi în această zi sunt capabili să apară şi să dipsara în noapte, după bunul lor plac. Cei care preţuiesc securitatea îşi pot asuma anumite riscuri dacă vor alege o astfel de persoană în relaţia lor sentimentală. Însă, cei care sunt adepţii agitaţiei vor găsi partenerul potrivit în aceşti nativi.

Nativii zilei de 15 noiembrie vor face adesea caz pe seama comportamentului onorabil. Tentaţiile lor de a se comporta astfel îi pot copleşi. În consecinţă, cele două probleme de onestitate şi integritate marchează puternic vieţile acestora. Acestea provoacă anumite conflicte interioare cărora doar ei le pot face faţă. Totuşi, vina nu îi deranjează în mod special. Mai degrabă îi deranjează să nu fie pregătiţi corespunzător pentru eventualele situaţii neplăcute.

Distribuie pe:

2 comentarii la „Ziua de naștere 15 noiembrie”

Lasă un comentariu