Ziua de naștere 16 noiembrie

16 noiembrie – ziua şefului

 Atât bărbaţii, cât şi femeile născute pe 16 noiembrie au o predispoziţie firească pentru autoritate şi pentru felul în care să o folosească. Mulţi dintre ei au reputaţia de a fi directori şi manageri în cadrul familiei sau al locului de muncă. De asemenea, ei se descurcă foarte bine în calitate de consilieri în grupurile sociale sau echipele din care fac parte. Conducerea lor este rareori contestată deoarece sunt destul de înţelepţi pentru a evita să stârnească animozităţi sau revolte şi, în general, iau decizii în interesul grupului pe care îl reprezintă.

În calitate de copii sau adolescenţi, cei născuţi în această zi sunt adesea revoltaţi şi chiar distructivi şi vor reuşi să se maturizaeze abia în jurul vârstei de treizeci de ani. Din fericire, prin examinarea comporamentului lor, majoritatea nativilor zilei de 16 noiembrie îşi pot spori intuiţia în ceea ce îi priveşte pe ei înşişi, dar şi motivaţiile, nevoile şi preocupările celorlati.

Persoanele născute pe 16 noiembrie sunt foarte independente şi se lasa influenţate de cercul social, familie sau parteneri. Acceptarea ajutorului, educaţiei sau sprijinului poate fi extrem de dificilă pentru ei. Totuşi, pot avea o imaginaţie activa care le permite să aprofundeze situaţia unei alte persoane, să înţeleagă pe deplin sentimentele celorlalţi, punându-se în situaţiile acestora. Indivizii mai evoluaţi născuţi astăzi au un talent special de a-şi duce treaba la bun sfârşit şi de a-şi stabili supremaţia în domeniul ales de ei. Însă, deoarece ei ştiu cum să se comporte cu oamenii şi au o gamă variată de experienţe de viaţă, ei pot deveni membri foarte cooperanţi ai unei echipe. În spatele farmecului lor exterior, ceilalţi pot simţi determinare şi motivare şi, în consecinţă, se vor gândi de două ori înainte de a-i înfrunta şi de a li se opune fără sens. Pe de altă parte, nativilor zilei de 16 noiembrie le place concurenţa şi vor fi consideraţi rivali excelenţi de către cei care se afla la acelaşi nivel cu ei.

De asemenea, persoanele născute pe 16 noiembrie sunt foarte preocupate să îşi găsească perechea potrivită. Alegerea unui partener de viaţă, atât în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, cât şi în activitatea profesională, este foarte importantă pentru ei. Destul de des, ei nu sunt capabili să îşi urmeze carierele până ce nu apare în viaţa lor persoana potrivită. Din nefericire, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, va trece multă vreme până se va întâmpla acest lucru. Nativii zilei de 16 noiembrie pot lupta din punct de vedere emoţional pentru mulţi ani. Într-adevăr, relaţiile sentimentale nereuşite, căsătoriile eşuate şi frustrările sexuale crează imaginea vieţilor lor. Acei nativi ai zilei de 16 noiembrie care nu îşi găsesc niciodată persoana potrivită pot ajunge în cele din urmă să ducă o existenţa mai degrabă solitară. Prin natura lor independentă, ei pot ajunge să depindă destul de mult de familia şi de prietenii de-o viaţă în ceea ce priveşte sprijinul emoţional. Din fericire, ei sunt disponibili pentru ceilalţi în aceiaşi măsură.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu