Ziua de naștere 15 septembrie

Ziua de naștere 15 septembrie – ziua priceperii

Persoanele născute pe 15 septembrie îşi doresc foarte mult să aibă o poziţie foarte bine definită. Indiferent dacă această poziţie este una modestă sau una expansivă, nativii vor folosi la maxim posibilităţile pe care le oferă. Au extraordinara calitate de a se putea concentra şi specializa pe un anume domeniu. În acelaşi timp, sunt capabili să vadă ideea principală şi imaginea de ansamblu în tot ceea ce fac. Cei născuţi în această zi caută să stăpânească cât mai bine ceea ce fac fără a fi stresaţi şi fără a se lăsa influenţaţi. Vor adopta această atitudine indiferent dacă sunt profesionişti, artişti, părinţi sau muncitori de rând. Într-adevăr, pentru ei specializarea este un mod facil şi flexibil de a deţine controlul într-o anume privinţă. Vor evita să aibă acea atitudine de perfecţionişti încăpăţânaţi atât de caracteristică celor născuţi sub semnul Fecioarei.

De cele mai multe ori, în adolescenţă şi chiar până în jurul vârstei de 30 de ani, nativii zilei de 15 septembrie pot fi consideraţi a fi timizi şi retraşi. Vor ascunde ambiţii şi dorinţe care în cele din urmă vor fi dezvăluite. În general, timpul este de partea nativilor. Sunt capabili să aştepte ani întregi perfecţionându-şi talentele, strângând informaţii şi dezvoltându-şi ideile. Într-un final, atunci când vor simţi ei că este momentul, se vor lansa în domeniul în care s-au pregătit.

Nativii zilei de 15 septembrie au o personalitate efervescentă. Ei iubesc cu adevărat plăcerile pe care le oferă viaţa. Cu toate acestea, în anumite situaţii, vor dori să ascundă ceea ce fac familiei, partenerilor de viaţă şi chiar colegilor. În alte cazuri, îşi vor mărturisi chiar şi secretele cele mai intime. De cele mai multe ori, această tendinţă de a avea secrete este în strânsă legătură cu dorinţa nativilor de a-şi păstra o anumită imagine în ochii celorlalţi. De exemplu, atunci când cei născuţi în această zi au parte de o lovitură sau de suferinţă în plan sentimental, ei vor prefera să treacă singuri peşte acest moment. În nici un caz, nu vor permite acestui eveniment să le afecteze viaţa socială.

În general, persoanele născute pe data de 15 septembrie manifestă dorinţa puternică de a câştiga cât mai mulţi bani. Nu averea în sine îi motivează pe aceşti nativi. Sunt interesaţi mai ales de recunoaşterea socială şi succesul pe care le aduce averea. Niciodată cei născuţi în această zi nu vor evita să îşi ceară drepturile sau să ceară o răsplată proporţională cu eforturile lor. Împlinirea în viaţă, respectul pe care îl oferă o poziţie importantă şi posibilitatea de a avea libertate socială sunt câteva dintre lucrurile cele mai importante pentru nativii acestei zile.

Materialismul şi toate formele lui reprezintă o atracţie foarte mare pentru toţi cei născuţi în această zi. Indivizii mai evoluaţi sunt capabili să trăiască o viaţă spirituală frumoasă. Ei îşi vor păstra bunătatea şi omenia, fiind capabili să recunoască momentul când vor avea tot ceea ce au nevoie. Pentru a duce o viaţă echilibrată şi mulţumitoare, nativii zilei de 15 septembrie vor fi nevoiţi să facă câteva schimbări de atitudine. Va trebui să mai renunţe la tendinţa defensivă, să îşi păstreze şi să îşi cultive latura idealistă şi să rămână receptivi la influenţele spirituale. Persoanele care nu reuşesc să se maturizeze este posibil să fie atrase de tot ceea ce reprezintă luxul. Confortul şi plăcerile fizice de orice fel vor avea o importanţă deosebită. Nativii care vor fi adepţii unor principii solide vor avea parte de împlinire în viaţă.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu