Ziua de naștere 16 septembrie

Ziua de naștere 16 septembrie – ziua energiilor pline de entuziasm

Persoanele născute pe data de 16 septembrie manifestă un entuziasm care va fi înfrânat cu greu. Dorinţele lor sunt foarte puternice. Vor încerca să depăşească tot ceea ce a fost făcut, indiferent de domeniu. Nativii sunt destul de răbdători şi aşteaptă să cunoască în amănunt toate aspectele tehnice ale meseriei lor. Nu sunt egoişti şi nici nu sunt vânători înflăcăraţi ai celebrităţii. Energia emoţională a celor născuţi în această zi este foarte puternică. Toate acţiunile lor vor fi pornite din inimă. Totuşi, trebuie să evite să depăşească anumite limite.

Nativili zilei de 16 septembrie nu se tem să se confrunte cu situaţii limită. Stabilitatea şi curajul de care dau dovadă în momentele de criză sunt calităţi admirabile. Într-o confruntare rareori vor da înapoi sau vor renunţa. Însă, din aceste cauze vor fi nevoiţi să aibă conflicte cu autorităţile sau cu cei care deţin puterea în societatea din care fac parte. Mai mult, prin natura lor, cei născuţi în această zi sunt dispuşi să îşi asume cât mai multe riscuri. Astfel, ei trebuie să fie atenţi să nu cadă pradă senzaţiilor tari oferite de pericole, doar de dragul de a trăi momente de suspans. La un moment dat, vor fi nevoiţi să îşi stăpânească latura rebelă.

Încercarea de a tempera persoanele născute pe data de 16 septembrie este în mod sigur o greşeală. Spiritul lor este atât de dinamic încât sigur nu se va lăsa dominat. Dacă cineva va încerca să disciplineze sau să impună anumite limite unui copil născut în această zi nu va avea succes. De cele mai multe ori, aceste încercări vor avea consecinţe neplăcute asupra tuturor celor implicaţi. Ar fi mai bine că părinţii acestor copii să încerce să fie înţelegători. Vor avea parte de mai multe reuşite dacă îşi vor îngriji şi îşi vor îndruma copii spre activităţi creatoare independente. Trebuie stabilită cu atenţie o limită între ordine şi sfaturi, între a forţa şi a îndruma, între a impune şi a propune, între a spune şi a sugera.

Nativii zilei de 16 septembrie sunt plini de chef de viaţă. Latura lor competitivă este foarte pronunţată. Cu toate acestea, simţul lor înnăscut pentru dreptate vă domina de cele mai multe ori orice atitudine necinstită sau de genul „vreau să câştig cu orice preţ”. Persoanele născute pe data de 16 septembrie ar trebui să înveţe cum să se poarte într-o echipă. Capacitatea de a coopera nu se număra printre punctele lor forte. De cele mai multe ori, au mai multe de învăţat în această privinţă în urma unor experienţe. Drept urmare, îşi vor dezvolta calităţile de lideri. După ce trec de perioada de maturizare, nativii devin foarte buni profesori. Vor avea parte de multe succese pentru că au încredere în ceea ce ştiu şi pentru că au puterea de a convinge datorită entuziasmului lor. Cei născuţi în această zi ar trebui să fie mai apropiaţi de elevii lor şi ar trebui să încerce să fie mai receptivi la sentimentele acestora.

O mare problemă pentru aceşti nativi poate fi faptul că uneori se lasa prea uşor furaţi de visuri şi fantezii. Cu toate acestea, cele mai multe dintre persoanele născute pe data de 16 septembrie au gânduri şi dorinţe ce implică rezultate tangibile. Într-adevăr, dorinţa lor de a vedea efectele acţiunilor lor este foarte bine definită. În acelaşi timp, cei născuţi în această zi au pretenţia ca munca lor să fie respectată.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu