Ziua de naștere 17 septembrie

Ziua de naștere 17 septembrie – ziua perseverenței

Persoanele născute pe data de 17 septembrie sunt recunoscute pentru perseverenţa de care dau dovadă atunci când este vorba de realizarea unui ideal. Uneori pot trece mulţi ani până când îşi îndeplinesc visul, dar se pare că sunt mulţumiţi cu această situaţie. Nativii sunt capabili să îşi construiască o carieră şi o reputaţie demne de invidiat. De asemenea, au puterea ca odată ce au avut parte de succes să îl şi păstreze. Cei născuţi în această zi sunt persoane dure, greu de evitat şi de stăpânit. Odată ce au pornit spre obţinerea unui obiectiv, indiferent cât de greu şi solicitant ar fi drumul, nativii sunt de neoprit, cel puţin teoretic. Cei născuţi în această zi sunt foarte entuziaşti în ceea ce fac, dar dau dovadă în acelaşi timp de seriozitate şi dedicaţie.

Înfruntarea obstacolelor şi depăşirea lor este o constantă a vieţii nativilor zilei de 17 septembrie. Aceşti nativi nu sunt genul de oameni care să îşi strivească pur şi simplu adversarii. Vor prefera să îşi înlăture oponenţii făcând presiuni insuportabile asupra lor. Cei născuţi în această zi, reacţionează foarte bine la orice tip de presiune. Rareori, în situaţiile de criză, sunt victimele căderilor nervoase sau ale lipsei de încredere în sine. În concluzie, este evident că sunt persoane pe care se poate conta în orice perioadă dificilă.

Uneori, persoanele născute pe data de 17 septembrie sunt foarte creative. De cele mai multe ori, însă, aceste persoane sunt dure, încăpăţânate într-un mod admirabil, înclinate foarte mult spre gândirea logică şi cerebrală. Nativii acestei zile sunt în permanenţă atenţi să îşi păstreze ordinea în gândire. Într-o dispută, au foarte bine dezvoltat simţul dreptăţii şi cel al corectitudinii. Cei născuţi în această zi vor insista întotdeauna să fie trataţi corect. În afară de acest lucru, ei vor dori să primească o răsplată cinstită pentru acţiunile lor, indiferent dacă sunt bune sau nu. Aceste persoane au şanse să obţină rezultate remarcabile în calitate de avocaţi sau arbitri.

În general, persoanele născute pe data de 17 septembrie sunt adeptele conservatorismului. Cu toate acestea, vor încerca să facă schimbări pentru a îmbunătăţi anumite instituţii. Chiar şi cei mai radicali nativii ai acestei zile vor reuşi în cele din urmă să îşi găsească un loc în sistemul social. Acest lucru se va întâmpla probabil şi datorită preferinţei lor pentru organizare, pentru expresiile concrete şi datorită respingerii evidente a dezordinii şi anarhiei. Cei născuţi în această zi sunt deseori întâlniţi de partea conservatorilor preţuind păstrarea valorilor umane şi a tradiţiilor populare.

În ciuda conservatorismului, nativii zilei de 17 septembrie au un simţ al umorului foarte dezvoltat. Sunt capabili să facă cel mai normal lucru în modul cel mai excentric. De obicei, nu sunt chiar atât de serioşi pe cât par. În cadrul unui anturaj mai destins pot fi chiar foarte amuzanţi. Însă, nu îşi dezvăluie această latură foarte uşor şi în faţa oricui. De exemplu, colegii s-ar putea să nu le vadă niciodată această latură a caracterului.

Rareori persoanele născute pe data de 17 septembrie îşi vor schimba atitudinea şi felul de a fi doar pentru a impresiona, pentru a şoca sau pentru a atrage atenţia celorlalţi. Cei născuţi în această zi sunt foarte mândri de ei inisisi. Au prea puţină nevoie de adoraţia şi atenţia celorlalţi. Ei consideră că în acest fel vor fi protejaţi de capriciile şi sentimentele oamenilor. Pentru nativii acestei zile sentimentele sunt un lucru cât se poate de serios. Din această cauză ei consideră că nu trebuie exprimate la voia întâmplării. Aşadar, atunci când o persoană născută pe data de 17 septembrie va spune „te iubesc” cuvintele acestea vor avea o valoare foarte mare.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu