Ziua de naștere 18 septembrie

Ziua de naștere 18 septembrie – ziua misterului interior

Persoanele născute pe data de 18 septembrie sunt genul de oameni cărora le place să îşi trăiască viaţa într-un mod cât mai intim, chiar secret. Deseori, însă, din diferite motive vor ajunge să aibă cariere publice. Lumea în care trăiesc nativii este foarte intimă. Puţini oameni reuşesc să fie acceptaţi în această lume. Se poate conta pe cei născuţi în această zi, dar desigur nu pentru totdeauna. Sunt capabili să pună capăt brusc şi cu hotărâre unei prietenii sau unei relaţii de dragoste. Este destul de dificil pentru cineva să aibă o relaţie cu aceşti nativi. Fac excepţie cazurile în care partenerii sunt dispuşi să se confrunte cu frecvenţele schimbări de atitudine ale celor născuţi în această zi.

Nativii acestei zile sunt capabili să obţină succese extraordinare într-un anumit domeniu, dar la fel de bine pot fi în mod constant victimele eşecului şi ale ghinionului. Frumuseţea este un element foarte important în viaţa lor. Cei născuţi în această zi sunt extrem de sensibili faţă de orice fel de luptă, violență sau competiţie dureroasă. Din această cauză, vor încerca să evite orice astfel de situaţie. Adevărul este că nativii acestei zile nu sunt capabili să facă faţă situaţiilor stresante şi dificile. Indiferent cât de impunătoare sau atractivă ar fi prezenta lor, nativii zilei de 18 septembrie nu au prea multă încredere în ei.

Atunci când sunt confruntate cu situaţii complexe, persoanele născute în această zi fac faţă provocării destul de bine. Se întâmplă astfel pentru că le place să descopere noi soluţii într-o anumită problemă. Îşi doresc cu adevărat să înţeleagă lucrurile pentru a şti apoi cum să reacţioneze. Deseori, se vor retrage şi se vor izola de lumea înconjurătoare. Vor face acest lucru pentru a putea face investigaţii pe cont propriu despre subiectul respectiv. Nativii sunt oameni gânditori, meditativi şi profunzi. Ei percep viaţa într-un mod foarte serios, exagerând uneori cu această atitudine.

Cei mai mulţi dintre nativii zilei de 18 septembrie pun foarte mare accent pe admiraţie şi credinţă faţă de ceea ce fac. Vor avea acest tip de sentimente indiferent dacă activitatea lor ține de evoluţia personală, de exprimarea artistică sau de interacţiunile sociale. Sunt persoane care dau dovadă de o dedicaţie deosebită faţă de un lucru. Din această cauză, vor avea succes în activităţile în care este nevoie de concentrare şi atenţie deosebite şi care cer ignorarea propriului ego. Aceasta suprimare a laturii afective poate duce la serioase probleme emoţionale. Dar, în acelaşi timp, poate oferi un aer misterios nativilor făcându-i astfel foarte atrăgători. Cei care doresc să se înţeleagă cu cei născuţi în această zi trebuie să înveţe când au nevoie de atenţie şi când au nevoie să fie lăsaţi în pace. Mai mult decât în orice altă situaţie, succesul unei relaţii sta în puterea partenerului de a fi receptiv la nevoile pe care le au nativii.

Deseori, persoanele născute pe data de 18 septembrie sunt întâlnite departe de locul lor de origine, atât din punct de vedere geografic cât şi din punct de vedere emoţional. De cele mai multe ori, cei născuţi în această zi prefera să nu îşi reamintească de trecut. În general, lasa trecutul în urmă şi rareori se întorc asupra unui subiect închis sau asupra unei relaţii ratate.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu