Ziua de naștere 18 august

Ziua de naștere 18 august – ziua anduranţei

 Cei născuţi pe data de 18 august au de-a face cu provocări teribile pe care trebuie să le înfrunte şi să le depăşească. Indiferent cât de măreţe sunt succesele şi fericirea din viaţa lor, dificultăţile serioase izvorăsc continuu, ca şi cum cineva ar dori să le testeze curajul. Profund emoţionali, cei născuţi astăzi experimentează durerea şi adversitatea la un nivel mult mai profund decât ceilalati. Totuşi, acest lucru îi face nefericiţi foarte rar pentru că ştiu că doar prin încercarea experienţelor vieţii pot ajunge la stările mai elevate ale fiinţei umane.

Nici un fel de discuţie, nici televiziunea, nici artă, muzica şi literatura nu îi pot convinge pe cei născuţi astăzi să găsească un substitut real pentru întâmplările reale pe care de obicei le experimentează. Lupta lor pentru a-şi manifesta viziunea personală asupra vieţii poate fi o sarcină dificilă, dar nu vor dori să o schimbe sub nici o formă.

Mulţi dintre cei născuţi astăzi sunt ameninţaţi de temeri ascunse, chiar fobii ce stau ascunse în subconştient. Indiferent pe ce cale o vor apuca, fie că este vorba de informaţii sau amuzament, de fabricare sau servicii, ei vor întâlni asemenea dragoni şi vor dori să îi nimicească.

Provocările apărute în viaţa nativilor zilei de 18 august vor fi generate de colegii şi prietenii apropiaţi. Cei apropiaţi uneori ataca asemenea probleme datorită personalităţii sau profesiei lor.

O persoană născută pe data de 18 august poate fi inestimabilă ca ajutor în activitate, ghid şi consilier pentru cei care trebuie să îşi asume anumite responsabilităţi.

De asemenea, nativii zilei de 18 august operează la fel de bine în poziţii de conducere şi, în general, percep provocările că pe o oportunitate de a realiza un mare succes. Totuşi, una din aceste provocări sau conflicte presupune adesea o poziţie centrală în vieţile lor, devine durabilă, posibil chiar intransigentă şi contradictorie.

Deşi bătăliile lor îi suprasolicită şi responsabilităţile lor cresc, ei vor trăi mult şi vor găsi un fel de fericire bine-meritată în aceste lucruri. Nativii zilei de 18 august nu sunt nişte plângăcioşi şi nici nu suferă prea mult din punct de vedere profesional. Ei încercă să îndeplinească fiecare provocare în mod cinstit, să abordeze fiecare problemă în funcţie de cum apare. Ei percep aceste condiţii de viaţă ca fiind imposibil de îndurat, dar se vor replia şi vor face tot ce le stă în putinţă. Optimişti sau pesimişti, expansivi sau restrictivi, ei sunt realişti şi încearcă să vadă lucrurile aşa cum sunt în realitate şi să facă tot ce le stă în putinţă ca să ţină situaţia sub control. Se vor înhăma la acest lucru pentru o perioadă mai mare de timp, chiar şi când viaţa le zâmbeşte mai puţin şi trebuie să se menţină pe poziţie.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naștere 18 august”

Lasă un comentariu