Ziua de naștere 18 iulie

Ziua de naștere 18 iulie – ziua convingerii

Cei născuţi pe 18 iulie reflectă în mod clar viziunile grupului al căror reprezentanţi sunt. Consideraţiile sociale sunt adesea prioritare. Chiar dacă cei născuţi astăzi sunt activi sau nu din punct de vedere politic, de obicei vor avea un set de principii bine definit ce ancorează scopul lor în lume.

Datorită receptivităţii extreme şi puterii lor de a efectua schimbări, nativii zilei de 18 iulie vor fi candidaţi ideali pentru reprezentarea oricărui obiectiv sau grup restrâns (familie, cluburi sau societăţi locale), ajungând chiar până la entităţi mai mari (uniuni, organizaţii politice şi guvernamentale). Ocazional, asemenea persoane pot deveni chiar simboluri în viaţă ale grupului pe care îl reprezintă. Ei au potenţial de a deveni figuri foarte puternice, atâta timp cât păstrează legătura cu familia, prietenii şi colegii. În cazul în care trebuie să fie excluşi din acest grup, ei vor suferi anxietăţi majore, vor trece prin perioade de criză şi vor fi forţaţi să-şi reexamineze valorile.

În general, cei născuţi pe 18 iulie sunt indivizi puternici. Dacă sunt liberi, se aventurează sau chiar doresc să părăsească grupul din care fac parte. Este posibil ca ei să aibă anumite beneficii de pe urma acestei acţiuni. Libertatea în gândire, acţiune şi libertatea de a alege se manifestă intodeauna în conformitate cu eticile grupului din care fac parte. De obicei, nativii zilei de 18 iulie îşi aduc contribuţia sau îşi exprimă creativitatea în cadrul unei astfel de activităţi. Când valorile sau obiectivele grupului lor intră în conflict cu legile societăţii, cei născuţi astăzi nu ezită să atace în mod agresiv şi să apere grupul împotriva dominarii şi opresiunii. Ei vor demonstra că sunt neobosiţi şi extrem de curajoşi în acest sens.

Vieţile private ale celor născuţi pe 18 iulie vor avea de suferit teribil din cauza muncii lor. Ei trebuie să fie conştienţi de faptul că, dacă nu vor petrece destul timp cu partenerul şi/sau copiii lor, mai mult ca sigur că nu vor avea o relaţie satisfăcătoare. Mulţi dintre cei născuţi astăzi sunt adepţii interacţiunilor sociale destul de imature din punct de vedere emoţional. Din acest motiv, vor apărea probleme în vieţile lor personale. Ei pot deveni chiar dependenţi de atenţia şi afecţiunea pe care o cer de la cei apropiaţi lor şi vor fi extrem de vulnerabili şi temători în cazul în care sunt ameninţaţi că le vor pierde. Ei pot complica lucrurile în cazul în care nu doresc să investească în viaţa lor personală prea mult din ceea ce reprezintă ei înşişi, pentru a-i satisface pe cei dragi lor. Cei născuţi pe 18 iulie trebuie să înveţe să fie la fel de puternici şi în viaţa personală aşa cum sunt în vieţile lor publice. Acest lucru nu poate fi realizat însă atunci când acţionează contra cronometru.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu