Ziua de naștere 19 iulie

Ziua de naștere 19 iulie – ziua mişcării controlate

Temele recutente în vieţile nativilor zilei de 19 iulie sunt mişcarea, graţia şi forma. Cei născuţi astăzi sunt extrem de informaţi de felul în care trebuie să se prezinte şi sunt adesea implicaţi în activităţi de întreţinere a corpului. Este posibil ca această preocupare să izvorască din dorinţa de a-şi canaliza şi de a-şi materializa sentimentele. Mulţi dintre cei născuţi pe data de 19 iulie sunt predispuşi să aibă toane. Uneori, ei pot afişa un comportament pasiv-agresiv. Este posibil ca ei să fie neobişnuit de temperamentali în adolescenţă, fapt ce va fi destul de neplăcut şi deranjant atât pentru ei, cât şi pentru cei din jur. În momentul în care se maturizează, nativii zilei de 19 iulie lucrează activ pentru cultivarea graţiei lor înnăscute. Ei sunt conştiincioşi în ceea ce priveşte felul în care trebuie să acţioneze, dar şi de felul în care vorbesc despre acest lucru.

De fapt, conştiinciozitatea pe care o afişează nativii zilei de 19 iulie la un anumit nivel poate fi de o calitate excepţională. Când au făcut o greşeală, ei vor recunoaşte imediat acest lucru. Deşi nu se vor grăbi cu scuzele, în cazurile când sunt nedrepţi sau nepoliticoşi cu ceilalţi, ei vor încerca să îşi schimbe atitudinea în bine în viitor. Această capacitate de a deveni mai buni nu trece neobservată de către prieteni, familie sau colegi. Aceştia vor aprecia eforturile nativilor zilei de 19 iulie.

Deşi, în general, nativii zilei de 19 iulie reuşesc să îşi stăpânească manifestările şi felul în care se poartă cu ceilalţi, ei nu vor deţine controlul suprem asupra propriului centru emoţional. Liniştea mentală şi lipsa reacţiilor sunt extrem de importanate în acest sens. Nativii care ajung să înţeleagă valoarea lipsei reacţiilor vor intensifica latura activă şi vor încuraja încrederea în sine.

Totuşi, deoarece nativii zilei de 19 iulie sunt auto-critici prin natura lor, lipsa reacţiilor nu trebuie manifestată prin nehotărâre şi ezitare. Cea mai bună abordare în acest caz este folosirea puterii de a aştepta, contemplarea şi acţionarea la momentul oportun. Pentru cei născuţi pe 19 iulie, negarea satisfacţiei imediate este esenţială pentru a reuşi să-şi dezvolte un caracter puternic. Într-un anumit punct din vieţile lor, ei vor examina experienţele dificile pe care le-au avut şi de pe urma cărora au tras multe învăţăminte.

De asemenea, nativii zilei de 19 iulie trebuie să se ferească să aibă încerdere nejustificată în ceilalţi sau să fie adepţii unor adulaţii sau veneraţii eroice. În cele din urmă, vor fi privaţi de posibilitatea de a se exprima şi de a se preţui. Este vital ca ei să cultive şi să-şi însuşească unicitatea. Vor fi capabili chiar să se lepede de tot ce au şi să construiască într-un mod de-a dreptul realist din nou, totul, cărămidă cu cărămidă.

Nativii zilei de 19 iulie trebuie să se ferească de întâmplările periculoase din punct de vedere emoţional. Factorul realitate poate fi mai ridicat atunci când este implicată şi percepţia lor despre lume. Ei sunt predispuşi la proiectarea propriilor sentimente asupra celor apropiaţi. Această tendinţă a celor născuţi pe 19 iulie spre subiectivitate excesivă trebuie să fie întemeiată şi mai rafinată. Ei nu trebuie să suprime aceste manifestări. Eforturile lor de a controla trebuie să vizeze producerea bunei dispoziţii, veseliei şi a unei personalităţi vibrante.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu