Ziua de naştere 18 iunie

Ziua de naştere 18 iunie – ziua securităţii financiare

Persoanele influente născute pe 18 iunie acţionează adesea prin metode ascunse şi îşi exercită influenţele în spatele scenei. Având un efect personal mare asupra celorlalţi, chiar sfidând limitele timpului şi spaţiului, cei născuţi astăzi sunt capabili să-şi transmită energiile de la distanţă prin gânduri foarte puternice. Din acest motiv, nu este bine să ţi-i faci duşmani. Nativii zilei de 18 iunie sunt extrem de pricepuţi în mânuirea banilor. În special femeile născute în această zi vor şti întotdeauna cum să fac rost de bani şi ce să facă cu ei.

Destul de interesant este că multe dintre nativele acestei zile de 18 iunie nu se remarcă extraordinar de mult la începutul carierei lor, ci mai târziu devin nişte persoane super capabile şi de încredere. În acest sens, ele sunt luptătoare, capabile să înfrunte mari dezavantaje şi traume din copilărie. Acest lucru le face să înţeleagă bine frustrările celorlalţi şi se vor remarca în calitate de consilieri. Alături de bărbaţii născuţi astăzi ele au un potenţial ridicat de organizatori şi administratori.

Bărbaţii născuţi pe 18 iunie se bazează pe farmecul lor personal şi pe talentele cu care îi fac pe celalti să îi îndrăgească. Le palce să fie în vârf şi cer o doză mare de adoraţie din partea familiei, prietenilor şi publicului. Astfel ei pot avea probleme de ego. Bărbaţii mai evoluaţi născuţi pe 18 iunie au nevoie de o atenţie excesivă şi devin puternici, indivizi împliniţi. În general, cultivarea modestiei adevărate şi umilinţei este un obiectiv ce merită efortul bărbaţilor născuţi pe 18 iunie.

De obicei, persoanele născute pe 18 iunie sunt părinţi extraordinari. Ei înţeleg nevoile copiilor atât pentru distracţie cât şi pentru organizare. Ei investesc foarte des timpul necesar şi interesul în îndatoririle de părinţi şi îi vor face pe copiii lor să înţeleagă că lor chiar le pasă de ei. De asemenea, ei recunosc avantajele unui cămin sigur din punct de vedere financiar. Totuşi, ei nu îşi vor răsfăţa copii şi vor fi foarte fermi în chestiuni pe care le consideră de o importanţă vitală. Dezvoltarea caracterului copiilor este ceea ce preţuiesc mai mult.

Cei născuţi pe 18 iunie sunt jucăuşi şi le place distracţia. În acelaşi timp, ei pot fi temperamente arţăgoase şi, deşi par persoane blânde, ei acţionează destul de dur cu cei care încalcă legile moralităţii. Destul de des, atitudinea lor este „trăieşte şi lasă-i şi pe alţii să trăiască”, dar nu vei trece de ei atunci când este vorba de domenii ce implică onoare şi încredere. Cea mai bună cale de a-i atrage este prin amuzament deoarece este destul de dificil pentru ei să refuze distracţia şi bucuria oferită de diferitele jocuri de seducţie.

Nativii zilei de 18 iunie sunt de obicei fideli partenerilor, familiei şi prietenilor. Ei sunt tentaţi din când în când de alticineva, dar foarte rar îi vor abandona pe cei dragi în favoarea altcuiva. De asemenea, ei sunt prieteni excelenţi, responsabili, dar pot fi în acelaşi timp şi manipulativi şi ciudaţi, două caracteristici pe care ar trebui să încerce să le diminueze. Deoarece se plictisesc destul de uşor, ei sunt într-o permanentă căutare de divertisment şi schimbare. Aceste calităţi sunt mai degrabă imorale, prin natura lor şi în anumite cazuri îi vor duce la ruină.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naştere 18 iunie”

  1. Exact așa cum ați descris Dumneavoastră exact așa sunt în realitate .doar că mai am multe de învățat și practicat în dezvoltarea mea .Mulțumesc

    Răspunde

Lasă un comentariu