Ziua de naștere 19 iunie

Ziua de naştere 19 iunie – ziua scânteii

Nativii zilei de 19 iunie scot la iveală ce este mai bun sau mai rău în alţii. Foarte rar ei vor fi cufundaţi în apatie. Reuşesc să obţină răspunsuri temeinice, chiar şi atunci când nu abordează un stil provocator de acţiune. Numai pezenta lor poate fi într-un fel anume intimidantă şi poate stârni conflict. Pornirea lor puternică şi stăpânirea de sine pot, de asemenea, inspira admiraţie.

Femeile născute astăzi sunt extrem de convingătoare, orientate şi ştiu exact ce vor de la viaţă. Acest lucru este valabil şi în ceea ce priveşte cariera şi progresul educaţional, o relaţie extrem de bine ancorată din punct de vedere sentimental sau stabilitate financiară. Bărbaţii născuţi pe 19 iunie, pe de altă parte, sunt în general tipul stabil, ce se menţin pe poziţie indiferent ce le rezervă soarta (dar sunt în aceeaşi măsură nişte conducători). Atât femeile, cât şi bărbaţii născuţi astăzi au tendinţa de a stabili derularea activităţilor în jurul lor.

Deşi nativii zilei de 19 iunie sunt admirabili pentru că nu cedează la presiunile din exterior, uneori, ei pot fi inflexibili, nu agreează compromisurile şi nu vor să renunţe la dorinţele, aspiraţiile şi credinţele lor.

Persoanele născute pe 19 iunie au un efect stimulator şi sunt capabile să pună capăt oricărei tentative de lene din partea celorlalţi. Convingerile lor puternice şi curajul de a acţiona hotărât sunt un exemplu pozitiv pe care aceştia îl pot da. Deşi metodele lor de a-i motiva pe alţii pot părea mai degrabă un drog puternic, nu se poate nega faptul că un imbold este necesar din când în când. De asemenea, deşi ceilalţi pot avea resentimente deoarece sunt mereu indemanti de la spate, ei vor aprecia intenţiile bune ale unui nativ al zilei de 19 iunie.

O adevărată problemă pentru cei născuţi pe 19 iunie poate fi incapacitatea sau refuzul de a recunoaşte limitele atât în cazul lor, cât şi în cel al rolului lor social. Surmenajul sau ritmul de viaţă prea alert îi pot pune în pericolul de a face o cădere nervoasă şi chiar de a intra în situaţii extrem de dificile. Este posibil ca ei să lucreze foarte bine, chiar excelent în condiţii de stres, dar în timp un asemenea stres îi poate secătui de vlagă. Cei născuţi astăzi ar trebui să ia în considerare efectul stilului lor de viaţă agitat care se răsfrânge asupra familiei şi celor dragi. Aceştia nu vor fi întotdeauna de acord cu o asemenea luptă continuă.

În cazul în care nativii zilei de 19 iunie pot deveni mult mai constienţi de ceea ce se întâmplă cu ei înşişi şi cu lumea din jurul lor, ei vor evita să-şi consume energia şi să îşi sporească şansele de a reuşi. În evoluţia lor, nativii trebuie să-şi acorde şansa de a alege şi libertatea de a ocoli uneori obstacolele.

Distribuie pe:

2 comentarii la „Ziua de naștere 19 iunie”

  1. Eu sunt născută în data de 19, dar sunt trecută în acte pe 18, deoarece în 18 este mama, iar eu am fost înregistrată de ziua ei. Ce dată trebuie să iau în calcul, ziua reală sau cea din acte?

    Răspunde

Lasă un comentariu