Ziua de naștere 20 iunie

Ziua de naştere 20 iunie – ziua atracţiei extaziante

Nativii zilei de 20 iunie au o modalitate aparte prin care stârnesc sentimentele puternice ale celorlalţi. Persoanele excepţionale născute astăzi pot chiar experimenta sau permite altora să experimenteze o pierdere a orientării raţionale sau o stare de înălţare. O astfel de stare în cazuri extreme poate fi tranşantă, extaziantă şi chiar isterică. Puterile ESP, abilităţile psihice şi previzionale nu sunt ceva neobişnuit pentru nativii zilei de 20 iunie.

Într-adevăr, cei născuţi astăzi trebuie să îşi păstreze raţionalitatea, ei trebuie, din când în când, să îşi examineze logica, deoarece atunci când este folosită pentru a servi doar în sfera pur emoţională poate să îi facă să nu fie deloc rezonabili. Să-i convingă pe ceilalţi, atât cât îi priveşte sau nu pe ei, este extrem de atractiv multora dintre cei născuţi pe 20 iunie. Din nefericire, ei nu sunt întotdeauna toleranţi cu ideile diferite de ale lor şi le pot considera o ameninţare. De fapt, nativii zilei de 20 iunie îşi doresc să fie mereu în consens cu mediul lor social care îi sprijină şi simpatizează, în ciuda punctelor de vedere adesea extreme.

Indiferent cât de sensibili sau raţionali par să fie cei născuţi pe 20 iunie, de obicei ei dispun de o raţionalitate implicită în ceea ce fac. Datorită acestei caracteristici, emotivitatea şi sentimentalismul par să formeze vârtejuri în jurul lor. Nici ei înşişi şi nici cei cu care sunt implicaţi nu pot recunoaşte faptul că prea multă agitaţie, instabilitate sau aventură pot fi rezultatul forţelor ce izvorăsc din străfundul nativilor zilei de 20 iunie. Acest lucru nu sugerează că vieţile celor născuţi pe 20 iunie trebuie să fie neapărat haotice sau inconsistenţe. Într-adevăr, în ceea ce priveşte puterilor lor “magice”, nativii acestei zile nu numai că sunt capabili să stârnească sentimente, cât să şi le controleze şi direcţioneze.

În ciuda faptului că au o un loc aparte pentru ceea ce simt pentru părinţi, prieteni, copii şi alte persoane apropiate lor, cei născuţi aproape de solstiţiul de vară sunt adesea inconştienţi de amploarea influenţei lor. Datorită acestui lucru, sugestiile, preferinţele şi dorinţele pot fi schimbate la nivel pur inconştient. Aşadar, este de datoria persoanele născute pe 20 iunie, indiferent de cât de mult ar prefera să nege acest lucru, să fie conştiente de puterea impactului lor asupra celorlalţi, şi să o îndepărteze pentru a nu crea probleme.

Deşi nativii zilei de 20 iunie sunt foarte sensibili la sentimente, din când în când ei pot fi insensibili la problemele celorlalţi. Astfel este important pentru ei să ia măsuri în ceea ce priveşte însuşirea atributelor umane simple de bunătate, consideraţie şi acceptare şi să diminueze cauzele ce nasc gelozie, mânie şi invidie. Totuşi, nativii zilei de 20 iunie trebuie să înveţe să îşi exprime sentimentele într-un mod liber şi într-o manieră moderată. Ei trebuie să îşi cultive calmul, atât în interior, cât şi în exterior.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naștere 20 iunie”

Lasă un comentariu