Ziua de naștere 18 martie

18 martie – ziua întoarcerii

Tema întoarcerii figurează în mod proeminent în vieţile celor născuţi pe data de 18 martie. Nativii care au cel mai mare success sunt capabili să realizeze evoluţii ciclice. Nativii mai puţin evoluaţi au tendinţa de a se repeta la nesfârşit şi de a se împotmoli în chestiunii ce nu le permit să avanseze şi să se dezvolte.

Cei mai puternici dintre nativi îi atrag pe ceilalţi prin intuiţie şi spirit de conducători. Ei îşi urmează în mod agresiv visele şi idealurile. Deşi vor întâmpina piedici în activităţile lor, ei nu renunţă şi eventual se întorc să îşi implementeze cu orice preţ planurile, cu o vigoare reînoită. Să termine, să înceapă din nou, să reînnoiască – acestea sunt cuvintele cheie pentru aceşti indivizi perseverenţi care au o viziune bine definită asupra destinului personal.

Nativii zilei de 18 martie au propriul simţ al timpului, ştiu să aprecieze când este momentul oportun să iniţieze o activitate şi sunt punctuali. Dau dovadă de răbdare atunci când aşteaptă ivirea unei oportunităţi. Persoanele mai puţin evoluate născute în această zi se expun riscului de a se cufunda într-o lene acută şi vor fi incapabili să avanseze. Răbdarea lor devine astfel o scuză pentru inactivitate. Astfel, un echilibru corespunzător între acţiune şi lipsa de acţiune este esenţial pentru cei născuţi în această zi.

Nativii zilei de 18 martie se concentrează în general asupra imaginii per ansamblu, dar uneori devin neatenţi cu detaliile. Acestea pot apărea la suprafaţă mai târziu şi îi vor încurca. În plus, cei născuţi în această zi trebuie să se ferească de generalităţi. Când cerinţele specifice sunt stabilite de societate, activitate profesională sau familie, ei trebuie să acţioneze fără întârziere. Pentru anumiţi nativi ai zilei de 18 martie, problemele pot apărea în relaţiile cu copiii lor. Când copiii vor trece prin nerăbdarea caracteristică tinereţii, părinţii născuţi pe 18 martie se vor simţi agasaţi de atitudinea lor. În aceste condiţii, ei nu vor mai acţiona în nici un fel şi se vor lăsa pradă frustrării, supărării şi revoltei.

Nativii zilei de 18 martie pot lucra cu succes în calitate de agenţi de bursă, emisari sau agenţi, devenind astfel punctul de întâlnire a două lumi. În calitate de mediatori, diplomaţi sau arbitri, ei sunt capabili nu numai să vadă valabilitatea diferitelor puncte de vedere, dar în acelaşi timp să sugereze modalităţi în care două părţi în război pot fi apropiate cât mai mult. Totuşi, în cadrul respectivului proces, ei trebuie să se ferească să-şi compromită propriile credinţe. Cultivarea onestităţii emoţionale este o provocare importantă pentru aceşti indivizi pricepuţi. De asemenea, ei nu trebuie să-şi lase viciile să le distrugă activităţile sau să treacă fără milă peste sentimentele celorlalţi.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu