Ziua de naștere 17 martie

17 martie – ziua aerianului 

Persoanele născute pe data de 17 martie trăiesc vieţi incitante şi sunt atraşi de zbor, muzică, dans, mişcare şi călătorii. Au capacitatea de a se pierde într-o activitate sau experienţă, abandonându-se numeroaselor cerinţe ale ego-ului de-a lungul acestui proces. Indivizii extrem de evoluaţi născuţi în această zi sunt capabili să se angajeze în asemenea activităţi în timp ce concomitent îşi exprimă un simţ puternic al sinelui. Indivizi mai puţin evoluaţi au tendinţa de a fi exagerat de explicativi sau pasivi, nefiind capabili să-şi direcţioneze vieţile în mod eficient.

Nativii zilei de 17 martie sunt foarte fericiţi atunci când sunt implicaţi într-o cauză care le permite să-şi exprime latura lor socială. Fără un asemenea mediu, nativii zilei de 17 februarie manifestă tendinţa de a deveni izolaţi. Dacă petrec prea mult timp singuri, ei îşi vor construi un înveliş protector, izolându-se de grijile şi preocupările lumii. La un anumit moment dat, nativii trebuie să iasă din ascunzătoare şi să nu le fie frică să-şi etaleze unicitatea şi frumuseţea.

Nativii zilei de 17 martie trebuie să înveţe să se implice în activităţi realiste. În plus, ei ar trebui să-şi consolideze poziţia pentru a garanta că proiectele lor vor fi de durată, iar identitatea şi reputaţia nu le vor fi afectate.

Nativii preţuiesc tot ceea ce este nou în lume. Mulţi dintre ei se plictisesc repede de convenţiile învechite şi ideile depăşite, dorind să implementeze noi metode cu o vigoare şi o inocentă tinerească. Din nefericire, ei pot respinge realiştii ocazionali care, deşi sunt cinici sau obositori, pot prelua conducerea cu mai multă putere. Indivizii cei mai evoluaţi ai acestei zile pot reuşi să-şi păstreze optimismul şi energia, devenind în acelaşi timp mult mai realişti şi eficienţi în implementarea planurilor lor.

Din dorinţa lor de a evita să fie catalogaţi într-un anumit fel sau doborâţi de responsabilităţi, nativii zilei de 17 martie îi înşeală uneori pe cei care vor să îi doboare. Evitarea poate deveni rapid un dispozitiv pe care îl folosesc pentru a-şi apăra poziţia. Dacă doresc să aibă succes, nativii zilei de 17 martie trebuie să înveţe să fie mult mai temeinici, mai atenţi şi mai puţin toleranţi cu aspectele schimbătoare, neserioase ale naturii lor. Asociaţii, familia şi prietenii lor pot fi încântaţi de schimbările lor, dar în final le vor cere nativilor să revină cu picioarele pe pământ şi să se implice în preocupările de zi cu zi. Prin implicarea în astfel de activităţi realiste, prin creativitatea lor, nativii zilei de 17 martie pot contribui efectiv la viaţa din jurul lor.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu