Ziua de naștere 16 martie

16 martie – ziua inspiraţiei realiste

Nativii zilei de 16 martie sunt capabili să combine latura imaginară cu cea practică, latura imaginativă cu cea realistă. Într-adevăr, ei au talentul de a-şi echilibra laturile contrastante ale caracterului. Uneori, ei sunt copleşiţi de latura fantastică, dar în general se încadrează în limitele bunului simţ.

Persoanele născute pe data de 16 martie fac tot posibilul când trebuie să urmeze drumul de mijloc. Abilitatea lor de a face compromisuri este în general un lucru pozitiv. Dacă sunt capabili să aprecieze punctul de vedere al altei persoane şi să îl adapteze, nativii vor avea o şansă destul de mare să reuşească în lume. Totuşi, ei trebuie să fie foarte atenţi să nu-şi trădeze propriul set de valori în timpul procesului sau să renunţe uşor la convingerile personale. Indivizii mai puţin evoluaţi născuţi în această zi acţionează în conformitate cu cea de-a doua situaţie, în special pentru a câştiga. Ei vor suferi enorm din acest motiv, simţindu-se vinovaţi şi regretând mai târziu.

Mulţi dintre nativii zilei de 16 martie obţin încrederea celor favorizaţi de soartă. Acest lucru se datorează atât propriei siguranţe de sine şi îngăduinţei, dar şi norocului care îi urmăreşte în viaţă. Acest lucru este facilitat în continuare de capacitatea lor de a asimila părţile pozitive din majoritatea situaţiilor. Totuşi, ei se expun adesea riscului de a trece cu vederea pericolul, nefiind suficient de preocupaţi de energiile negative şi ignorând resentimentele celorlalţi. Toate acestea pot ieşi la iveală foarte rapid şi îi pot afecta. Ei trebuie să înveţe cum să citească semnele prevestitoare ale unui dezastru sau ale unei dificultăţi iminente şi să se confrunte cu ele rapid. De asemenea, trebuie să aibă un scop bine definit înainte de a acţiona.

Deşi preţuiesc valoarea întregului şi finalităţii, latura mobilă a nativilor îi determină adesea să renunţe la proiecte înainte de a ajunge să le fructifice. Nu vor câştiga nimic dacă se vor învinovăţi singuri sau dacă vor fi învinovăţiţi de figuri autoritare pentru asemenea acţiuni. În consecinţă, cei născuţi în această zi trebuie să înveţe să accepte aspectele provocatoare ale naturii lor. Din când în când, trebuie să recunoască că eforturile susţinute şi considerabile într-o anumită activitate oferă o probabilitate mult mai mare de reuşită.

Nativii zilei de 16 martie ar trebui să se străduiască să îşi găsească o ocupaţie în care îşi pot exprima atât imaginaţia cât şi latura pragmatică. Pentru anumiţi nativi ai acestei zile poate fi dificil şi obositor să înveţe să se descurce cu banii şi să fie perspicace în chesiunile financiare, însă acest lucru este de o importanţă vitală pentru bunăstarea lor. Cei născuţi pe 16 martie consideră că cele mai mari provocări sunt întemeierea unei familii, îndeplinirea obligaţiilor sociale şi în general preluarea de responsabilităţi. Totuşi, aceste aspecte le aduc cele mai mari satisfacţii în viaţă. Doar atunci când chestiunile practice sunt ţinute sub control, nativii zilei de 16 martie sunt capabili să se bucure pe deplin de simţul libertăţii pe care simt nevoia să îl exprime în impulsurile lor creative.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu