Ziua de naștere 15 martie

15 martie – ziua înălţimilor

Mulţi dintre nativii zilei de 15 martie sunt preocupaţi să ajungă într-o poziţie înaltă în domeniul lor, în cadrul unei companii sau într-un grup social. În plus, ei au un talent natural de conducători şi calităţi magnetice, ceea ce îi determină pe ceilalţi să îi urmeze. Unii dintre nativi nu sunt întotdeauna mulţumiţi într-o structură existentă şi simt nevoia să depună eforturi în activităţi în care ei să joace un rol central încă de la bun început. Ca atare, odată ce şi-au luat un angajament, le este foarte uşor să pună bazele unei familii sau ale unei afaceri.

Nativii îşi doresc să ajungă pe cele mai înalte culmi. Foarte mulţi dintre ei se simt atraşi de activităţi fizice, planorism, scufundări, alpinism sau drumeţii montane care le permit să se bucure de privelişte. Indivizii mai puţin încrezători născuţi în această zi se tem uneori de înălţimi, dar pot depăşi teamă cu curaj şi cu dorinţa de a-i înţelege rădăcinile psihologice. În unele cazuri, aceasta s-ar putea relaţiona cu un pact inconştient de a nu-şi depăşi părintele (de obicei de acelaşi sex), o inhibiţie care le poate limita eforturile. Astfel, nativii care evită locurile înalte se tem mai mult de eşec decât de succes.

În general, persoanele născute în ziua de 15 martie sunt preocupate încă de la o vârstă fragedă să evolueze şi să ajungă sus. Dacă sunt capabili să îşi exprime dorinţa într-un mod adecvat din punct de vedere social şi să înainteze cu mişcări lente, dar sigure către ţinta lor, vor avea parte de succes. Totuşi, dacă acţiunile lor vor fi precipitate sau dacă vor fi construite în jurul invidiei, nesiguranţei sau concurenţei acerbe, se pot lovi de o mare rezistenţă din partea celor din jur.

Alarma precauţiei ar trebui să răsune ori de câte ori cei născuţi în această zi simt fiorii ambiţiei fără să aibă o ţintă bine definită în minte. Aceasta nu arată în nici un caz faptul că entuziasmul lor este o trăsătură negativă ci doar că eforturile trebuie bine calculate. Anumite aspecte fatale sunt legate de această zi şi pot schimba în mod inexplicabil cursul evenimentelor într-o manieră cu totul neaşteptată. Pentru cei născuţi în această zi, singurul mod de a se pregăti pentru astfel de situaţii este să îşi consolideze abilităţile, încrederea în sine, flexibilitatea şi puterea de acceptare până în punctul în care sunt pregătiţi pentru aproape orice.

Pentru nativii zilei de 15 martie este important să hotărască dacă vor lucra cu alţii sau nu în anumite împrejurări. Alegerea între auto-angajare şi asociere, de exemplu, poate fi crucială. Mai mult chiar, în viaţa particulară, persoanele născute în această zi se confruntă adesea cu decizii la fel de greu de luat în ce priveşte angajamentul faţă de partenerul pe viaţă, faţă de situaţia de a avea copii sau de a investi financiar într-un cămin costisitor, permanent. Nu de puţine ori, nativii acestei zile lasă deoparte astfel de angajamente sau chiar aleg în cele din urmă să trăiască singuri, renunțând la anumite recompense personale şi oportunităţi în favoarea uni stil de viaţă liber.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu