ZIUA DE NAŞTERE 19 APRILIE

19 aprilie – ziua controlului temeinic

Persoanele născute pe 19 aprilie încearcă să-şi exercite controlul temeinic în tot ceea ce fac. Dispun adesea de calităţi excepţionale, în primul rând putere, rezistență şi stabilitate. Obiectivele concrete pe care şi le stabilesc pot părea celor din jur greu de atins, însă pentru nativii acestei zile va fi doar o chestinue de timp. Principiul lor de bază este să controlezi, nu neapărat să deţii conducerea.

Cea mai mare bucurie a celor născuţi pe 19 aprilie este să aibă o carieră bine clasată pe scara socială. De asemenea, ei doresc să întemeieze o familie sau un sistem şi în acelaşi timp să stabilească clar cine conduce. Într-adevăr, nativii acestei zile sunt atraşi de toate formele de manifestare ale puterii. Sunt capabili să dea forma, să facă materia primă să strălucească şi să o transforme în produse finite. Ei sunt adepţii finalizării acţiunilor începute.

Astfel, pentru nativii zilei de 19 aprilie este foarte important să producă ceva. Un lucru are semnificaţie pentru ei doar dacă există efectiv sau dacă este rezultatul creaţiei lor. Ei vor lucra cu multă plăcere şi la îmbunătăţirea produsului altei persoane. Ei îi voi conferi astfel o nouă formă sau vor face respectivul obiect mult mai atractiv.

Cei născuţi pe 19 aprilie sunt puternic atraşi de idei măreţe şi oameni puternici. Pericolul intervine atunci când, din admiraţie pentru ceilalţi, uita să-şi dezvolte potenţialul latent din ei înşişi. Aşadar, ei vor excela în ceea ce fac în cazul în care vor descoperi de timpuriu care sunt punctele lor forte şi dacă le vor cultiva din timp. În aceste condiţii, ei vor fi capabili să ajungă foarte uşor în poziţii superioare în cadrul locului lor de muncă. Nativii trebuie să înveţe să îi asculte pe asociaţii lor şi să recunoască atât avantajele cât şi dezavantajele greşelilor lor. Doar aşa vor fi capabili să urce pe scara socială. În cazul în care nu reuşesc acest lucru, ei vor fi condamnaţi la o viaţă profesională plictisitoare. Pentru cei născuţi pe 19 aprilie este foarte important să accepte schimbarea şi să nu rateze singura oportunitate ce apare la un moment dat în viaţa lor, adesea în jurul vârstei de 20 de ani. Ei vor încerca să găsească orice motivaţie pentru a nu accepta acest lucru, dar este posibil ca această şansă să nu mai apară niciodată şi ar fi păcat să o rateze.

În plus, cumpenele din viaţa celor născuţi pe 19 aprilie se afla de obicei în jurul vârstei de patruzeci şi doi de ani (sau puţin mai devreme în cazul femeilor). Dacă vor lua deciziile corecte vor avea parte de o viaţă plină de succese şi fericire. Dacă iau decizia greşită, este posibil să fie respinşi şi să nu se bucure de apreciere. De asemenea, nu trebuie să se lase atraşi atraşi de ispite strălucitoare şi câştiguri băneşti pe termen scurt. Procedând astfel, ei se vor abate de la obiectivul lor iniţial. Acest lucru poate implica renunţarea sau negarea acestor angajamente.

Pentru cei născuţi astăzi, evoluţia spirituală ar putea fi piesa de rezistenţă în ceea ce priveşte controlul fiecărei situații personale în care sunt implicaţi. Nu este cazul să îi priveze pe ceilalţi de dreptul lor de a face greşeli din când în când. Din dorinţa de a ocroti şi proteja pot dovedi că neagă experienta celor apropiaţi lor, deşi sunt bine intenţionaţi.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu