ZIUA DE NAŞTERE 20 APRILIE

20 aprilie – ziua confruntării

Nativii zilei de 20 aprilie au calităţi remarcabile de conducători. Indivizi dinamici, ei sunt conduşi de pornirile lor interioare invariabile ce îi îndreaptă de obicei pe o cale ascendentă. Succesul, realizarea şi amploarea acţiunilor lor vor fi inevitabile. În plus, cei născuţi astăzi sunt rareori mulţumiţi să-şi susţină doar cauza proprie. Ei vor acţiona şi în numele familiei, ca însărcinat de serviciu sau în numele unui grup social. Ei sunt convinşi că îi pot aduce pe drumul cel bun. Întotdeauna, valorile grupului rămân o prioritate majoră pentru ei.

Cei născuţi în această zi sunt extrem de sensibili şi foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa personală. Ei îşi crează o viaţă ideală, considerată inestimabilă carierei lor, dar doar în cazul în care este folosită în scopuri constructive. Datorită sensibilitatii, nativii pot deveni încordaţi şi emotivi. În acelaşi timp, ei reuşesc să-i hipnotizeze şi să îi fascineze pe ceilalţi. Totuşi, pentru ei este imperativ să rămână în legătură cu propria sensibilitate şi să-şi controleze sentimentele. Cei născuţi în această zi tind să stârnească sentimentele celorlalţi, în special când este vorba despre cei dragi şi despre prieteni.

Indiferent cât de devotaţi societăţii ar fi aceşti indivizi de-a lungul vieţii, doar provocările lumeşti sunt cele care îi impulsionează. De cele mai multe ori, ei nu evită conflictele şi problemele ci chiar le consideră bine venite. Este doar o aparentă faptul că nu sunt făcuţi să obţină lucrurile uşor sau să aibă o viaţă relaxată. Acest lucru poate reprezenta într-adevăr o piedică de netrecut în calea realizărilor şi fericirii acestora. Totuşi, curios este faptul că ei îşi găsesc refugiul în rezolvarea de probleme şi în agitaţia activităţilor susţinute. Pot fi asemănaţi din acest punct de vedere cu o pasăre sau un avion ce caută cerul liniştit atunci când se află în mijlocul furtunii. Totuşi energiile lor intense pot să-i obosească pe ceilalţi.

Cei născuţi pe 20 aprilie au o intuiţie bine dezvoltată. Adesea ei prefera să se ghideze după propriul instinct în loc să urmărească o hartă. În acelaşi timp, din punct de vedere fizic sunt persoane foarte active. Le place să savureze o mâncare bună, sunt adepţii senzaţiilor şi ai vieţii de familie stabile. Cu toate că aspectele realiste ale personalităţii lor îi pot ajuta să tempereze latura lor imaginară, pot apărea şi conflicte, mai ales când hotarul dintre imaginar şi real devine imposibil de trecut.

Cei născuţi astăzi trebuie să fie atenţi să evite frustrarea pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Este de preferat ca, atunci când este necesar, să mai coboare puţin standardele privitoare la obiectivele lor, până la un nivel la care să poată fi mai accesibile şi mai uşor de atins. Este necesar să înveţe să îşi evalueze cât mai obiectiv abilităţile, să se monitorizeze în mod constant şi să rămână destul de flexibili. Acest lucru este necesar pentru a-şi revizui modul de abordare de zi cu zi a vieţii. În cazul în care vor îndeplini aceste condiţii, ei vor fi capabili să se menţină pe drumul cel bun.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu