Ziua de naștere 19 decembrie

19 decembrie – ziua perturbatorului

Persoanele născute pe 19 decembrie sunt puternice şi se pricep să ghicească reacţiile celorlalţi. În principal, acest lucru se datorează în primul rând atitudinii lor îndrăzneţe şi perseverenței ce îi caracterizează, cât şi refuzului lor total de a face compromisuri. Este dificil sau chiar imposibil pentru ei să se dea drept altcineva şi să nu fie ei înşişi. Nu sunt capabili să-şi pună o mască în fata societăţii. De obicei, îi vor lăsa pe alţii să facă acest lucru. Atitudinea lor este cel mai adesea de genul „ăsta sunt, îţi convine bine, nu, tot bine”.

Poate fi de-a dreptul surprinzător felul în care reuşesc nativii zilei de 19 decembrie să depăşească orice dificultate. Însă, bătălia pare că face parte din viaţa lor şi este greu să ţi-i imaginezi ducând o viaţă liniştită, fără provocări. Vieţile lor pot semăna cu un fel de bătălie continuă, în care ei îşi dispută energiile concentrate împotriva marilor şanse. Ei vor câştiga de fiecare dată. Totuşi, vor suferi şi înfrângeri zdrobitoare. În timp ce ei vor suferi profund şi uneori chiar se vor gândi serios la ideea de a renunţa, spiritul lor rămâne neînfricat. Astfel, triumfurile lor au mari semnificaţii, fiind născute nu numai dintr-un eroism chior, ci mai degrabă dintr-o hotărâre plină de curaj.

În ciuda marilor dificultăţi pe care soarta le-a hărăzit nativilor zilei de 19 decembrie, confruntările lor cele mai serioase vin de la nivelul lor profund personal. De exemplu, letargia şi lipsa de energie le poate înmuia spiritul, dar vor refuza să se potolească. Pe de altă parte, o furtună de emoţii violente poate să se abată asupra lor pe neaşteptate, în primul rând manifestându-se în plan personal, posibil izbucnind mai târziu şi în viaţa lor publică.

Este greu să dai vina pe nativii zilei de 19 decembrie în asemenea momente deoarece vor experimenta cele mai negre şi mai puternice suferinţe. Suferinţa lor va stârni simpatie din partea celor mai sensibili. O astfel de simpatie poate fi în mod normal mai puţin potrivită, în cazul în care cei născuţi astăzi îşi direcţionează negativitatea înspre exterior. Pasionaţi, înnebunitori, îngrozitori, nativii zilei de 19 decembrie pot pune cu adevărat la încercare răbdarea celorlalţi. Într-adevăr, viaţa poate fi de departe mai puţin incitantă fără ei.

Urmându-şi propriul drum şi manifestând un spirit de libertate, nativii zilei de 19 decembrie sunt adesea admiraţi de persoanele mai tinere, care îi văd că pe nişte personaje romantice. Cei născuţi astăzi nu sunt neapărat responsabili pentru persoanele mai tinere care au tendinţa de a-i imita. Însă, dacă au o legătură directă cu un copil, ei ar trebui să încerce să îşi echilibreze anumite atitudini volatile.

Nativii zilei de 19 decembrie simt o mare nevoie de neseriozitate în vieţile lor, dar detestă umorul fals. În general, propriul lor simţ al umorului are o latură ironică, sau devine chiar un fel de batjocură. Ce născuţi astăzi prezintă adesea o fată serioasă lumii, însoţită de o anumită postură respingătoare. Este nevoie de multă muncă pentru a ieşi din acest tipar şi pentru a reuşi să se exprime pe deplin, într-o manieră cursivă şi facilă.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu