ZIUA DE NAȘTERE 20 DECEMBRIE

20 decembrie – ziua iniţiatorului

Persoanele născute pe 20 decembrie se străduiesc din răsputeri să genereze gânduri, sentimente şi activităţi superioare în jurul lor. Dorinţa lor de a iniţia este măreaţa. Nefiind extrem de preocupaţi de întreţinere şi administrare, ei preferă să treacă la următoarea sarcina după ce au pus lucrurile în mişcare. Totuşi, există o continuitate în munca lor şi astfel ei pot să-şi construiască o reputaţie stabilă în timp.

Pentru nativii zilei de 20 decembrie, impulsul de a face ceva şi fapta în sine poate să avanseze cu o viteză foarte mare. Într-adevăr, odată ce persoanele născute astăzi s-au hotărât asupra unui lucru, sunt greu de oprit, în primul rând pentru că se mişcă foarte repede în acest sens. Viteza, ingenuitatea, eficientă şi graţia ajung la cote înalte în ceea ce îi priveşte, astfel încât rezultatul acţiunilor lor poate fi extraordinar. Nativii implicaţi în activităţi intelectuale pot fi acuzaţi uneori de superficialitate în ceea ce priveşte arta, studiile şi teoriile lor. Însă, este destul de clar faptul că metodele lor implică de obicei abordarea subiectului plecând de un număr de puncte de vedere diferite şi nu prin testarea teoriilor la un nivel mai profund.

Nativii zilei de 20 decembrie deţin de obicei controlul energiilor lor fizice şi sunt atraşi în mod special de tipul de experienţe metafizice. Ei sunt bine acorati în realitate, acum şi aici, şi extrem de suspicioşi în ceea ce priveşte poveştile neverificate sau alte miracole şi experienţe extraterestre. Persoanele născute pe 20 decembrie nu sunt genul de oameni care acceptă autoritatea sau orice zvon. Ei pot fi extrem de combativi în susţinerea a ceea ce simt şi pretind cu înverşunare, dar şi extrem de agresivi în forţarea propriilor idei şi puncte de vedere.

În general, imaginea per ansamblu este importantă pentru nativii zilei de 20 decembrie. Acestora le place să filozofeze pe marginea lucrurilor în general şi apreciază un auditoriu receptiv. Le face mare plăcere să influenţeze modul gândire al celorlalţi. Aşadar, este foarte normal să îşi asume rolul de părinte sau profesor. Deoarece de cele mai multe ori sunt muncitori neobosiţi, ei tind să aştepte de la copiii şi elevii lor să aibă aceeaşi energie şi să depună acelaşi efort ca şi ei. Ei trebuie să aibă grijă în acest sens să nu treacă cu vederea diferenţele dintre indivizi, sau să considere în mod eronat că energia şi puterile de concentrare ale unui individ oarecare sunt comparabile cu ale lor. De fapt, noţiunile preconcepute şi cerinţele vor crea în cele din urmă probleme nativilor zilei de 20 decembrie, deoarece ele vor duce la surmenaj şi tensiuni nedorite în relaţie cu cei care sunt la fel de încăpățânați ca şi ei.

Persoanele născute pe 20 decembrie trebuie să-şi tempereze energiile pentru a-i înţelege mai bine pe ceilalţi. Ei ar trebui să încerce să nu mai fie atât de fixaţi pe a produce. Mai devreme sau mai târziu ei vor dori să îşi îndrepte o mare parte din energia lor înspre interior şi astfel vor deveni liniştiţi şi în acelaşi timp puternici.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu