Ziua de naștere 19 noiembrie

19 noiembrie – ziua reformatorului

Plini de un spirit revoluţionar, cei născuţi pe 19 noiembrie îşi construiesc în general un punct de plecare în ceea ce priveşte schimbarea. Totuşi, nu este de ajuns pentru ei să fie doar rebeli. Reformatori, ei trebuie să meştereasca cu gija ceva nou pentru a înlocui ceva vechi şi să îl administreze în continuare pe acesta. Astfel, ei sunt un amestec interesant de radicalism şi conservatorism, anarhie şi stabilitate. Temele de control sau chiar represiunea poate figura proeminent în vieţile lor, fie că se revoltă împotriva unor asemenea forțe sau doar le repetă de unii singuri.

Persoanele născute pe 19 noiembrie sunt adesea preocupate de consolidarea şi administrarea puterii, fie că este vorba de cea din cadrul familie, grupului social sau carierei. Ei sunt extrem de serioşi în ceea ce priveşte felul în care trebuie delegată puterea lor şi în ce scopuri. Este destul de probabil că nativii zilei de 19 noiembrie să ajungă în diverse grade conflictuale cu cei care nu sunt de acord cu metodele lor, dar există puţine şanse ca ei să considere că se comportă necorespunzător. Într-adevăr, ei pot avea ceva din complexul lui Nietzsche prin care justifică ceea ce fac cu principii filozofice. Astfel, ei îşi asumă riscul de a pierde legătura cu valorile sociale preponderente. Aşadar, ei trebuie să îşi observe viaţă şi să rămână deschişi la criticile celorlalţi.

Încrederea de sine a nativilor zilei de 19 noiembrie ajunge departe şi poate fi considerată atât punct forte, dar şi slăbiciune. Mulţi dintre cei născuţi astăzi cad pradă la un moment dat unor evenimente tragice şi riscă să îşi destrame întreaga viaţă, atunci când sfidează soarta sau îi ignoră avertismentele. Persoanele născute pe 19 noiembrie cred în general în voinţă, în special în puterea propriei voinţe, dar ei trebuie să înveţe şi lecţiile de restricţionare şi precauţie.

Nativii zilei de 19 noiembrie intră în roluri de cruciaţi şi de campioni ai unei cauze. Principiile şi politicile lor sprijină de obicei omul comun. Ei acţionează bine fiind inteligenţi şi posedând informaţii directe despre cei care îi înconjoară. Din când în când, datorită atitudinii lor argumentative, chiar antagoniste, ei tind să aducă la suprafaţă ce este mai bun în oameni, dar şi adevărul în diverse situaţii. În cartea lor, nu există o valoare mai înaltă decât adevărul şi dezvăluirea lui.

Cei născuţi pe 19 noiembrie sunt foarte atraşi de această lume. Ei sunt extrem de fizici, senzuali, iubitori de familie şi la zi cu tot ce se întâmplă. Foarte rar ei vor ignora starea prezentă a lucrurilor. Totuşi, trebuie să se feresacă să nu devină senzaţionalişti şi să fie luaţi de val de cele mai recente izbucniri sau de ultimă modă. Dacă doresc să reziste mult, este important să ţină cont de valorile tradiţionale şi să îşi exercite influenţa într-o manieră stabilă, solidă şi lipsită de isterie.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu