Ziua de naștere 20 noiembrie

Nativii zilei de 20 noiembrie sunt născuţi să fie luptători şi astfel tind să se implice în tot felul de bătălii. Adesea controversate, ideile şi personalitatea lor devin invariabil o concentrare a discuţiilor şi investigaţiilor. Cei născuţi astăzi pot afişa un sentiment de revoltă deşi ei sunt de fapt extrem de loiali familiei lor, companiei şi cercului social. În general, acest lucru se datorează naturii extreme a vederilor lor şi manierei lor puternice de a le exprima, stârnind antagonism. Rareori ei îşi vor coborî tonul retoric. Într-adevăr, ei preferă să lupte în loc să îşi schimbe părerea.

Persoanele născute pe 20 noiembrie pot fi extrem de sarcastice, dar adesea şi extrem de amuzante. Ele au un talent deosebit de a testa slăbiciunile celorlalţi şi le place să râdă de cei care sunt egoişti şi pompoşi. Din când în când, ei par că nu sunt mulţumiţi decât atunci când îi aduc pe ceilalţi cu picioarele pe pământ.

Nativii zilei de 20 noiembrie sunt extrem de practici per total. În special femeile născute astăzi pot face o impresie falsă de la prima întâlnire, dar acest lucru se datoareaza mai mult capcanelor personalităţii decât caracterului lor. De obicei, ei au anumite lucruri foarte bine ţinute sub control. Atât bărbaţii, cât şi femeile născute astăzi au o natură sensibilă şi sunt destul de capabili să îşi păstreze măsură când sunt frustraţi în mod repetat. Pregătirea intelectuală este astfel vitală succesului lor. Este important pentru ei să înveţe să îşi controleze sentimentele, latura volatilă, să descopere cauza mâniei lor şi modalitatea de a-i face faţă,

Cei născuţi astăzi afişează adesea interes în activităţile antisociale, practicile ilegale şi tot felul de operaţiuni profesionale dubioase. Până la un anumit punct în vieţile lor ei pot fi tentaţi să ia parte la astfel de activităţi, dar cel mai adesea îşi vor limita implicarea la nivel de studiu şi amuzament. Este posibil ca acest lucru să se întâmple în general deoarece ei se consideră nişte susţinători ai legii (în formă ei cea mai pură). De asemenea, ei adera strict la standardele morale ale legii.

Există o latură copilăroasă a nativilor zilei de 20 noiembrie care îi menţine tineri atât fizic cât şi psihic. Este ca un fel de calitate atemporală ce sfidează vârstă. Cei născuţi astăzi au un fel anume de a se purta cu copiii, iar familiile lor pot fi extrem de active. Nativii zilei de 20 noiembrie devin adesea modele de urmat pentru generaţia tânără (care îi va privi ca pe nişte cruciaţi unici) deoarece ei demonstrează serioziate faţă de viaţă, fapt ce este admirabil. De asemenea, datorită unei abordări prea plină de zel, este posibil ca nativii să îi înstrăineze pe cei dragi lor. Astfel, ei trebuie să se ferească să nu pună în pericol armonia familiei lor prin abordarea unui entuziasm lipsit de moderaţie pentru munca şi idealurile lor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu