Ziua de naștere 2 martie

2 martie – ziua loialităţii eterne

 Persoane de nădejde, cei născuţi în dată de 2 martie dau dovadă de un simţ deosebit de puternic al loialităţii care se poate manifesta în relaţiile cu familia, prietenii, comunitatea sau faţă de o cauză înaltă. Cei născuţi în această zi au tendinţa de a manifesta un mare interes faţă de obiectul pasiunii lor. Odată ce s-au implicat în totalitate, rareori îşi abandonează angajamentele.

Tocmai această loialitate constantă poate provoca probleme nativilor zilei de 2 martie. Uneori, pentru ceilalţi poate fi destul de neplăcut să devină obiectul unor astfel de sentimente. De fapt, grijă, preocuparea sau devotamentul pot fi o sursă de inhibiţie pentru cei implicaţi în relaţii cu nativii. În calitate de părinţi, cei născuţi în această zi se pot confrunta cu greutăţi. Fiii sau fiicele lor care au un sistem de valori contrar vor dori să fie liberi să îşi aleagă singuri drumul în viaţă. Nativii mai evoluaţi ai acestei zile nu le impun celorlalţi roluri statice ci permit schimburi cu familia, cu prietenii şi cu cei pe care îi admiră. Loialitatea lor nu este condiţionată ci rămâne constantă indiferent de evoluţia lucrurilor.

Mulţi dintre nativii zilei de 2 martie trec prin perioade în care se dedică în exclusivitate muncii lor. În special dacă munca este de natură creativă, ei pot „îngheţa” legăturile cu orice altceva. Aceasta nu numai că îi izolează de cei care nu sunt implicaţi în activităţile lor, dar îi poate transforma în personalităţi „cu sens unic”. Indivizii născuţi pe 2 martie omit uneori faptul că dacă rămân deschişi la diferite experienţe îşi pot îmbogăţi în cele din urmă muncă.

Persoanele născute în dată de 2 martie sunt adesea incapabile să renunţe la anumite angajamente chiar dacă lucrurile merg într-o direcţie proastă. Deşi există posibilitatea de a găsi soluţii avantajoase în astfel de situaţii nefavorbaile, sacrificiul cerut poate fi prea mare. Pe de altă parte, dacă în cele din urmă totul se destramă, este foarte probabil că nativii să îşi revină şi să se îndrepte către un domeniu complet nou. Fie că vor câştiga, fie că vor pierde, sunt conştienţi că au dat tot ce-a fost mai bun.

Una din cele mai importante provocări pentru nativii zilei de 2 martie este stabilirea unui echilibru între necesitatea lor de a-şi atinge scopurile personale şi dorinţa de a se dedica unor cauze universale. Pentru nativi, cea mai mare prioritate este să înveţe cum să abordeze prezentul şi să învingă provocările personale. Numai atunci când viaţa personală este pusă în ordine ei sunt capabili să se dedice la maxim activităţilor lumeşti sau idealise.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu