Ziua de naștere 1 martie

1 martie – ziua sensibilităţii artistice

 Cei născuţi pe data de 1 martie au un simţ natural pentru exprimarea artistică şi o mare sensibilitate faţă de mediul înconjurător. De obicei sunt fini observatori ai frumuseţii, indiferent că este vorba de oameni, natură, artă şi chiar de viaţa de zi cu zi. Cei care au impresia că nativii sunt prea preocupaţi de acest aspect sau că sunt superficiali vor fi surprinşi de spiritul lor practic. Deşi persoanele născute pe 1 martie îşi impun de obicei o structură logică pentru a-şi ordona viaţa de zi cu zi, în plan personal lasă totul la voia întâmplării. Dacă toate sunt în bună ordine într-o situaţie obişnuită, oricare ar fi aceasta, nativii îşi rezervă dreptul de a alege cum să se comporte în viaţa personală. Uneori sunt foarte relaxaţi, întârzie la întâlniri, sunt delăsători, dar alteori aleg conştiinciozitatea, punctualitatea. În general o astfel de alegere este făcută în funcţie de importanța acordată unui lucru şi nici pe departe pe baza toanelor de moment. Astfel, nu poate fi vorba de o lipsă de disciplină ci mai mult de o atitudine relaxată, un refuz de a se lăsa constrânşi.

Fie că sunt artişti sau oameni de afaceri, persoanele născute în ziua de 1 martie sunt de obicei foarte atente la aspectul lor exterior precum şi la mediul înconjurător. Aceasta nu se întâmplă doar din considerente estetice ci şi datorită faptului că nativii apreciază corect importanța aspectului exterior în drumul lor către reuşită. Nativii care au o orientare spre afaceri sau politica ştiu foarte bine cum să fie fermecători, diplomaţi, când să forțeze nota şi când nu. Sensibilităţile lor estetice se reflectă în eleganța cu care îşi îndeplinesc sarcinile în carieră. Nativii acestei zile simt în general că felul în care fac un lucru este la fel de important ca rezultatul obţinut. Pot fi foarte neiertători cu persoanele nepoliticoase, brutale, lipsite de maniere.

Indivizii născuţi pe 1 martie preferă să fie destinşi, să râdă şi să se bucure de timp într-un mod lejer, să evite problemele mai ales în viaţa personală. La locul de muncă, greutăţile care apar sunt întâmpinate cu capul sus şi reprezintă o oportunitate de evoluţie. În viaţa privată, însă, atunci când intervin probleme, nativii trec prin stări extrem de neplăcute. În loc să se agaţe de bătăliile ce par sortite înfrângerii, cei născuţi în această zi aleg adesea să fugă înainte ca lucrurile să se înrăutăţească. Din nefericire, ei poartă adesea durerea sufletească sau confuzia în ei fără să o rezolve.

Indivizii născuţi la 1 martie trebuie să înveţe să înfrunte problemele interpersonale şi să le rezolve în loc să se impacienteze sau poate chiar să devină respingători. Deşi sunt indivizi deosebit de expresivi, în astfel de situaţii nativii acestei zile se pot închide în ei.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu