Ziua de naştere 30 aprilie

30 aprilie – ziua subordonatului exagerat

Nativii zilei de 30 aprilie sunt personalităţi dominatoare. Adesea însă, sunt foarte dispuşi să renunţe la funcţiile de răspundere pe care le au pentru a se retrage într-un loc liniştit. Pentru a-şi îndeplini responsabilităţile profesionale, ei acţionează ca la carte. Nu fac uşor excepţii şi nu se încadrează în categoria persoanelor înţelegătoare decât dacă este în interesul general. Deşi sunt şefi şi directori exacţi, ei au capacitatea de a se menţine pe poziţie la aceleaşi standarde.

Pentru majoritatea celor născuţi astăzi, datoria este înainte de toate. Totuşi, ei pot fi destul de refractari atunci când trebuie să pună la îndoială presupunerile proprii sau ale superiorilor. Astfel, ei îşi asumă riscul de a face o treabă “bună”, deşi se îndreaptă spre o direcţie greşită din punct de vedere moral. Cei care devin conştienţi de această tendinţă vor fi încununaţi de mari succese pe termen lung. Totuşi, nativii acestei zile vor fi destul de incomodaţi de faptul că vor trăi în incertitudine.

Nativii care deţin funcţii de răspundere simt nevoia să fie iubiţi şi respectaţi de subordonaţi. În calitate de colegi, ei sunt întotdeauna amabili şi încurajează relaţiile prieteneşti de serviciu. În schimb, au tendinţa de a fi mult prea protectori cu personalul său cu colegii lor. Aceştia vor fi preferaţi de nativi atâta timp cât vor fi în consens cu anumite chestiuni importante. În schimb, cei născuţi astăzi vor afişa dispreţ şi dezaprobare în relaţiile cu cei pe care nu îi agreează sau nu îi consideră demni de atenţia lor.

Cei născuţi pe 30 aprilie simt o nevoie acută de afecţiune din partea familiei şi prietenilor. În relaţiile cu ceilalţi, ei nu doresc să fie angajaţi în certuri şi conflicte. Îşi doresc să fie iubiţi şi în acelaşi timp să fie lăsaţi în pace atunci când au nevoie de acest lucru. Copiii descoperă din timp cum să obţină ceea ce vor de la un părinte născut pe data de 30 aprilie. Acesta pare refractar, dar în realitate este destul de uşor de convins când este manipulat cu înţelepciune de o fiică sau de un fiu. Cei născuţi astăzi sunt în mod special vulnerabili la farmecul unui copil de sex opus.

O persoană născută pe 30 aprilie poate fi convinsă cu condiţia să nu insişti la infinit. Nativul va dovedi că este încăpăţânat şi de neclintit dacă percepe o agresiune la adresa lui. Pe de altă parte, cei născuţi astăzi admiră graţia şi înţelepciunea. Trebuie să fie atenţi să nu îi streseze constant pe cei din jurul său din punct de vedere psihologic, ori să îi intimideze prin tăcere sau prin ameninţări.

Uneori, cei născuţi pe 30 aprilie îşi neagă propria putere, în special femeile ce pot renunţa la autoritatea tatălui, fratelui său colegului. Ei trebuie să ia în considerare o astfel de abordare cu mare grijă. Aceasta le poate cauza uneori nefericire şi frustrare. Adesea, mamele născute astăzi insuflă copiilor dorinţe ambiţioase. Calităţile de educatori ale nativilor acestei zile tind să fie măreţe, dar părinţii născuţi pe 30 aprilie trebuie să evite să-şi sufoce copii cu prea multă atenţie.

Distribuie pe:

2 comentarii la „Ziua de naştere 30 aprilie”

    • daaa Exact Binecuvântate, lumină, iubire și compasiune si emotie + empatie pura!
      ! Stefania daca esti nascuta pe 30 aprilie , as vrea niste sfaturi de la tine . EmmPloyer pe instagram!

      Răspunde

Lasă un comentariu