Ziua de naştere 29 aprilie

29 aprilie – ziua imaginii impunătoare

Cei născuţi pe 29 aprilie sunt extrem de conştienţi de imaginea pe care şi-o proiectează în lume, adaptând-o în funcţie de situaţie. Pentru persoanele născute pe 29 aprilie este foarte importantă impresia pe care o fac în societate, în ochii familiei şi a prietenilor. În cazul lor, acest lucru nu denotă nesiguranţă pentru că de obicei se cunosc bine şi ştiu ce vor să obţină.

Deşi au tendinţe puternice de dominare care îi motivează de cele mai multe ori, cei născuţi pe 29 aprilie nu simt neapărat dorinţa de a se impune. Este mai dergaba vorba de nevoia lor de a întruchipa o anumită poziţie, ideal sau situaţie. Când nativii trec prin perioade de schimbare, va fi foarte dificil pentru cei din jurul lor să accepte această “nouă” persoană. Acest lucru se întâmplă în general pentru că ei se identifică foarte mult cu “vechea” persoană.

Cei născuţi astăzi se vor simţi din când în când încarceraţi în propria lor previzibilitate şi stabilitate. Ei vor tânji după acţiunile spontane şi impulsive, dar vor fi inhibaţi de incertitudinea abilităţii lor de a face acest lucru.

Nativii zilei de 29 aprilie sunt persoane pe care te poţi baza, mai ales atunci când ocupă poziţii de răspundere. Această responsabilitate permanentă faţă de ceilalţi poate deveni o corvoadă pentru ei. Există momente în care nativii doresc să fie mai degajaţi şi să se poarte mai puţin responsabil. Când sunt mai liberi, ei vor să se relaxeze fizic şi să se comporte natural. Nativii zilei de 29 aprile preţuiesc foarte mult prietenii sau rudele alături de care se simt bine în aceste momente de relaxare. Uneori, doar o singură persoană mai specială le îndeplineşte această nevoie de distracţie, iar dacă aceasta dispare din viaţa lor, nativii îi suporta greu lipsa.

Cei născuţi pe 29 aprilie acordă o atenţie deosebită felului în care se îmbracă, se comportă, tonului vocii şi posturii în care se află. Acest lucru se datorează faptului că sunt foarte interesaţi de imaginea personală pe care o proiectează în lume. De asemenea, cei născuţi astăzi percep şi chiar critică anumite persoane din acest punct de vedere. Pentru ei este inadmisibil să te prezinţi în lume într-un mod necorespunzător. Totuşi, dacă doresc să facă o impresie mai puţin bună, ei se vor comporta ca atare şi vor fi intenţionat neglijenţi. Vor face acest lucru doar deliberat. În cazul în care un nativ al zilei de 29 aprilie râvneşte la bogăţie sau faimă, el îşi afişează de obicei imaginea de persoană influentă. Atunci când fericirea depăşeşte ambiţia, stilul de viaţă şi imaginea pe care şi-o aleg vă fi mult mai puţin pretenţioasă. În oricare din aceste cazuri, cei născuţi astăzi trebuie să evite situaţiile contradictorii care le pot crea probleme. În aceste cazuri, există riscul de a-şi pierde personalitatea.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu