ZIUA DE NAŞTERE 28 APRILIE

28 aprilie – ziua stabilităţii

Persoanele născute pe 28 aprilie sunt capabile să îşi folosească puterea fizică, emoţională şi psihologică pentru a se impune în faţa celorlalţi sau chiar pentru a-i intimida. Nativii acestei zile sunt poate cei mai hotărâţi dintre toţi. Ei nu vor renunţa niciodată din momentul în care au iniţiat un proiect sau o activitate. Vor continua în ciuda dezaprobării celor apropiaţi şi împotriva faptului că pot exista puţine şanse de reuşită. Îşi vor păstra poziţia indiferent cât de perseverenţi ar fi adversarii lor. Dorinţa de a-şi manifesta această poziţie şi de a-şi demonstra convingerile este foarte puternică. Nativii nu acceptă cu uşurinţă să fie daţi deoparte.

Deseori, persoanele născute pe 28 aprilie dau impresia că sunt rezonabile sau chiar uşor de manipulat. Acest lucru se întâmplă, însă din cauză că sunt diplomaţi şi buni negociatori. Deşi par oameni care fac compromisuri, cei care vor avea legături cu ei vor realiza exact contrariul.

Nativii vor face promisiuni pe care mai târziu le vor interpreta, le vor reformula şi poate chiar le vor încălca. Puterea acestora de a aştepta este aproape inepuizabilă. Adversarii lor sunt cei care vor renunţa să aştepte şi vor ceda în cele din urmă.

Nativii acestei zile sunt foarte preocupaţi de imaginea lor şi de aceea se vor îmbrăca cu mare atenţie. În mod instinctiv, îşi dau seama că prima impresie contează foarte mult. Ei vor evita să piardă, indiferent de situaţia în care se află. Mamele născute în această zi îşi vor lăsa amprenta în viaţa de zi cu zi a familiei. Respectuos şi foarte categoric, vor organiza viaţa cotidiană astfel încât să fie foarte bine respectate mesele, programele şi igiena personală. În calitate de taţi, persoanele născute în această zi vor impune anumite reguli şi se vor aştepta să fie respectate. Viaţa poate deveni dificilă pentru toţi cei implicaţi dacă unul dintre membrii familiei nu respectă regulile casei. Acestor părinţi le displac manifestările de nesupunere.

Nativii mai evoluaţi sunt prieteni, iubiţi şi părinţi extraordinari datorită stabilităţii pe care o oferă în situaţiile dificile şi datorită dedicaţiei lor totale. Cei care deţin funcţii importante se vor descurca foarte bine pentru că vor păstra legătura cu subordonaţii lor şi vor fi atenţi la sentimentele acestora. În loc să conducă prin frică, ei ghidează şi conduc cu energie şi încredere în propriile puteri, evitând astfel catastrofele. Cei mai puţin evoluaţi vor obţine rezultate negative în mod constant datorită lipsei de subordonare.

Este foarte important pentru cei născuţi pe 28 aprilie să nu mai ia lucrurile atât de în serios. Trebuie să fie atenţi să nu atragă dispreţul celorlalţi. Dacă luptă în numele celor dezavantajaţi şi asupriţi se pot simţi mult mai răsplătiţi pentru calităţile lor. Cei născuţi astăzi trebuie să înveţe să lase cale liberă copiilor, prietenilor sau asociaţilor care reuşesc să se descurce fără sprijinul lor. Este foarte important ca nativii să se obişnuiască cu gândul că sprijinul lor nu mai este necesar şi că nu mai trebuie să răspundă unor anumite cerinţe.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu