Ziua de naștere 20 ianuarie

20 ianuarie  – ziua descurcăreţului

Nativii zilei de 20 ianuarie sunt indivizi extrem de activi care se simt foarte bine atunci când îşi urmează impulsurile, orice ar implica acestea. Capacitatea de a lua decizii de moment şi de a acţiona în acest sens este o caracteristică a nativilor acestei zile. Ei prefera să improvizeze în loc să fie meticuloşi şi vor lua viaţa aşa cum este ea. Indiferent cât de haotică sau deranjanta este aceasta, ei vor simţi că îi pot face faţă. Starea lor interioară este adesea la fel de haotică, deşi ei imprimă în mod miraculous o ordine în munca lor, cel mai adesea datorită priceperii tehnice.

Umorul este mereu prezent în tot ceea ce întreprind aceşti oameni energici. Circumstanţele cele mai terifiante sunt adesea uşurate, luminate de spiritul lor gata de orice. Deşi sunt atraşi de glume şi chiar vor face pe neştiutorii atunci când consideră că este necesar, ei sunt indivizi foarte mândri care iau totul foarte în serios.

Nativii zilei de 20 ianuarie au o calitate profund umană pentru care familia şi prietenii îi vor îndrăgi. În ciuda faptului că pot afişa un temperament rebel şi sunt extrem de sinceri în părerile lor, ei vor fi foarte repede iertaţi de ceilalţi deoarece nu există nici un pic de răutate în ieşirile lor. Datorită dragostei lor pentru amuzament, ei vor fi consideraţi superficiali, cu excepţia celor care îi cunosc într-adevăr. De fapt, nativii zilei de 20 ianuarie adesea duc o viaţă extrem de retrasă, chiar secretă, împărtăşind speranţele şi visele doar cu cei apropiaţi. Majoritatea nativilor zilei de 20 ianuarie sunt prin natura lor darnici, împărţind multe lucruri fără să stea prea mult pe gânduri. Totuşi, la un moment dat, ei pot avea o reţinere atunci când descoperă că cealaltă parte nu merită generozitatea lor.

Deşi nu sunt întotdeauna foarte sănătoşi, nativii zilei de 20 ianuarie sunt extrem de flexibili din punct de vedere fizic, emoţional şi intelectual şi sunt capabili să supravieţuiască multor catastrofe de-a lungul vieţilor. Ei vor reuşi întotdeauna să le depăşească, inspiraţi de optimismul lor incurabil. Deşi sunt în general de partea asupritului şi manifestă o simpatie extrem de protectoare, nativii zilei de 20 ianuarie pot deveni uneori foarte dictatoriali, rol care nu li se potriveşte deloc. Ei nu sunt adepţii impunerii cu forţa a regulilor pe care le stabilesc. Este posibil ca, datorită stilului lor flexibil, să nu fie luaţi în serios de către ceilalţi.

Sentimentali, expresivi şi grijulii, nativii pot face uneori greşeli evidente de judecată. Totuşi, ei vor acţiona fără nici o urmă de răutate. Menţinerea unei atitudini pozitive faţă de viaţă şi curajul de a rezista pe poziţie reprezintă un exemplu pentru ceilalţi.

sursa: internet: https://astromax.eva.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu