Ziua de naştere 21 ianuarie

21 ianuarie – ziua norocosului

Persoanele născute pe data de 21 ianuarie sunt destinate să ajungă în cele mai înalte poziţii şi, odată ajunse acolo, ştiu să se menţină. Până în momentul în care îşi vor da seama cât de ambiţioşi sunt, nativii se vor simţi adesea inexplicabil de frustraţi.

Nativii zilei de 21 ianuarie sunt individualităţi puternice, obişnuite să conducă, dar au şi o latură iubitoare de plăceri care îi poate domina în cazul în care pierd controlul.

Cei mai evoluaţi dintre nativi sunt capabili să echilibreze cele două laturi ale personalităţii lor. Oricum, majoritatea nativilor acestei zile pendulează între o stare de relaxare şi o stare de încordare, nefiind capabili parcă să atingă o stare de mijloc între cele două.

Mai devreme sau mai târziu, dorinţa nativilor de a conduce va ieşi la iveală. Dacă reuşesc să ajungă în vârf în domeniul pe care şi l-au ales, cu greu vor mai renunţa la această poziţie. Nici interesele, sănătatea şubredă, bătrâneţea sau nemulţumirea nu îi vor putea convinge să renunţe. Ei vor renunţa la spiritul lor competitiv numai datorită laturii lor iubitoare de plăcere.

Majoritatea nativilor nu sunt făcuţi să fie conducători pe termen lung pentru că nu sunt suficient de autoritari şi de duri. Cele mai potrivite domenii în care îşi pot face o carieră sunt cele care implică politica şi o structură ierarhică bine definită.

Nativii zilei de 21 ianuarie au un oarecare aer de vedete şi astfel atrag atenţia celorlalţi. Atât la serviciu cât şi în societate, ei devin un fel de modele pentru cei din jur. Se pricep să abordeze oamenii şi sunt foarte convingători atunci când îşi împărtăşesc părerile sau fac sugestii. Nativii care ocupa poziţii importante în societate sunt persoane populare care ştiu să se integreze în orice mediu social. Prin natura lor activă şi pasională, nativii exercită asupra celor din jur o atracţie sexuală incontestabilă. Adevăraţi zdrobitori de inimi, nativii îi pot răni pe ceilalţi pentru că sunt prea grijulii atunci când ar fi mai bine să renunţe şi să se despartă de ei. Oricum, prietenii şi partenerii nativilor zilei de 21 ianuarie se bucură că i-au cunoscut pentru că aceştia îmbogăţesc viaţa celor de lângă ei.

Nativii zilei de 21 ianuarie nu obişnuiesc să amestece viaţa privată cu cea publică. Ei au de obicei un cămin sau un refugiu unde accesul este permis numai anumitor persoane. Probabil că problema cea mai mare a nativilor este nehotărârea lor în ce priveşte scopul şi dorinţele lor în viaţă. Până în momentul în care iau o decizie în acest sens, ei vor fi asemeni unui foc de artificii: apar şi dispar din când în când.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu