Ziua de naştere 22 ianuarie

22 ianuarie – ziua vârtejului

Persoanele născute pe data de 22 ianuarie dau dovadă de o energie impresionantă care îi uimeşte şi îi domină pe cei din jur. Individualităţi expresive, nativii îşi vor controla cu greu impulsivitatea atât în viaţa particulară cât şi în cea publică. O parte dintre nativi sunt persoane care controlează foarte bine imaginea pe care o afişează în public, dar în particular se dezlănţuie. Altă categorie de nativi sunt cei care nu reuşesc să-şi controleze temperamentul vulcanic în plan profesional. Nativii care au cel mai mare success şi cel mai de durată sunt aceia care reuşesc să-şi echilibreze temperamentul şi să-şi controleze pornirile în public şi în particular. Controlul emoţional este foarte important pentru nativii zilei de 22 ianuarie. Ei pot ajunge să realizeze că sunt mult mai eficienţi atunci când îşi temperează pasiunea şi când permit celorlalţi să respire în voie.

În viaţa profesională, nativii ar fi bine să urmeze cele mai potrivite sfaturi şi să aleagă cea mai prudentă cale. Nu trebuie să se teamă că munca lor va fi lipsită de vitalitate, creativitate sau originalitate. Trebuie să cultive atenţia pentru detalii şi cizelarea abilitaţilor personale. Nativii nu au nici un motiv să se teamă că sfaturile îi vor constrânge sau că îi vor transforma în alte persoane.

Cei mai evoluaţi dintre nativii zilei de 22 ianuarie îşi dezvoltă răbdarea şi introspecţia pentru a descoperi cele mai profunde trăiri. Acest process poate fi iniţial dureros, dar capacitatea de a se vedea pe ei înşişi aşa cum sunt este esenţială pentru reuşita de a pune bazele unor relaţii stabile. În plus, îmbunătăţirea continuă a aptitudinilor sociale (cultivarea interesului pentru munca celorlalţi, capacitatea de a le asculta părerile, împărtăşirea, discutarea şi aprecierea punctelor slabe şi puternice) are o valoare incontestabilă. Când aceste calităţi empatice sunt combinate cu cutezanţa naturală a celor născuţi pe 22 ianuarie, rezultă o personalitate extrem de bine conturată.

Nativii zilei de 22 ianuarie nu fac faţă prea bine depresiilor. Ei trebuie să încerce să se cunoască, să-şi descopere aptitudinile şi punctele slabe. În mod normal, este de preferat ca nativii să urmeze o singură direcţie, fără a-şi diviza energia, să construiască ceva durabil şi sigur. Totuşi, dacă în acest process de evoluţie intervine o izbucnire emoţională, aceasta îi poate trage înapoi pe nativi. De aceea, ei trebuie să se ferească de asemenea manifestări.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu