ZIUA DE NAȘTERE 20 MARTIE

20 martie – ziua labirintului

20 martie este o zi plină de semnificaţii deoarece este considerată ultima zi de iarnă şi sfârşitul anului astrologic. Persoanele născute în această zi sunt înzestrate cu talente neobişnuite, dar au parte şi de probleme speciale. În multe privinţe, sunt considerate cele mai evoluate persoane ale anului deoarece zodiacul este considerat o hartă a evoluţiei fiinţei umane. Pe de altă parte, ei pot considera dificil să iniţieze anumite activităţi importante, să lase trecutul în urmă şi să ia decizii cruciale care implică schimbări majore.

Calităţile expansive şi optimismul nefondat al nativilor zilei de 20 martie le creează uneori suferinţă. Modul lor visător de a fi exercită o atracţie magnetică, dar de asemenea îi predispune la lipsa de realism în concepţiile lor. Totuşi, dacă cei născuţi în această zi reuşesc să-şi descopere adevărata chemare şi partenerul de viaţă potrivit, ei vor fi protejaţi de multe lucruri negative.

Talentele celor născuţi pe 20 martie sunt în general numeroase şi variate. Astfel, nativii vor încerca în timp mai multe variante pentru a găsi calea dreaptă pe care trebuie să o urmeze. Ei se pot lăsa influenţaţi de către cei aflaţi în poziţiile de răspundere. Într-o oarecare măsură, sunt înclinaţi să venereze anumite persoane, adesea cu preţul sacrificării propriului ego. Romantismul lor, un produs al imaginaţiei bogate, îi poate transforma în cenuşă în acest sens. Prin supraevaluarea celui pe care îl venerează, ei au tendinţa să se subevalueze în mod inconştient pe ei înşişi. Acest lucru poate duce la o lipsă de încredere în sine de care nu sunt întotdeauna conştienţi. Nativii trebuie să se ferească de depresii. Prietenii apropiaţi sau rudele îi pot ajuta să se menţină pe drumul cel bun.

Nativii acestei zile sunt adesea atraşi de fenomenele psihice. Ei pot avea multiple talente în acest domeniu, dar nu trebuie să se lase compleșiți de ele. Asemenea excese ar putea duce la o abandonare a realităţii ce ar fi devastatoare nu numai pentru ei înşişi, dar şi pentru cei dragi lor. Dacă pot folosi aceste talente cât mai moderat, ei vor realiza mari succese în viaţă.

Cei născuţi pe data de 20 martie au o sensibilitate aparte pentru muzică şi artă, fiind atraşi în mod special de exprimarea vocală. Cântatul poate deveni un hobby sau chiar o profesie pentru cei cu talente muzicale.

Datorită grijii faţă de sentimentele celorlalţi, nativii sunt interpreţi fini ai acţiunilor semenilor lor, dar şi buni consilieri ale căror sfaturi sunt căutate de ceilalţi. În acest sens, ei trebuie să rămână obiectivi deoarece opinia lor înseamnă mult şi poate avea un impact serios asupra clienţilor, colaboratorilor sau prietenilor.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu