ZIUA DE NAȘTERE 20 OCTOMBRIE

20 octombrie – ziua modei

 Nativii acestei zile dau impresia că sunt tot timpul conştienţi de ceea ce se află sau nu în actualitate. Uneori, au o influenţa foarte mare asupra celor din jurul lor. Din această cauză, chiar nativii înşişi vor putea stabili anumite tendinţe sociale, dar de cele mai multe ori se vor lăsa conduşi de standardele şi moda societăţii în care trăiesc. Îşi doresc nu numai să fie acceptaţi în mijlocul unui cerc social, ci să aibă şi o mare influenţă asupra acelui cerc. Acceptarea respingerii este foarte dificilă pentru ei. Amânările, întârzierile şi dificultăţile pe care le vor întâmpina nu vor face decât să le mai tempereze spiritul.

De multe ori, nativii zilei de 20 octombrie vor trăi o viaţă dublă. Îşi vor câştiga banii cu ajutorul carierei, iar toată energia creativă şi-o vor investi într-un hobby. Cei născuţi în această zi vor avea o atitudine destul de rece faţă de profesia lor. Inima lor romantică îi va îndruma spre alte preocupări. Poate că această atitudine este cheia succesului lor. Într-adevăr, obiectivitatea şi reţinerea vor avantaja foarte mult activitatea profesională a acestor indivizi.

În general, nativii au succes în lumea materială. Au un fler deosebit atunci este vorba de bani şi de finanţe, dar sunt atât de preocupaţi de acest domeniu încât pot deveni obsedaţi de el. De asemenea, sunt manageri foarte competenţi. În mod paradoxal, nativii sunt vulnerabili din punct de vedere al sănătăţii psihice. Din acest punct de vedere, sunt predispuşi la numeroase maladii. De multe ori, sănătatea precară le va încurca planurile. Vor avea serioase probleme din această cauză. Toată viaţa se vor întreba dacă îşi vor putea atinge scopurile pe care şi le propun.

Cei născuţi în această zi sunt foarte încăpăţânaţi. Odată ce s-au hotărât într-o anumită privinţă, va fi foarte greu să îi opreşti să acţioneze în maniera respectivă. Un pas foarte important pentru evoluţia lor va fi făcut în momentul în care vor învăţa să îşi accepte greşelile. Din fericire, nativii sunt foarte dotaţi din punct de vedere al capacităţii raţionale. Această calitate vă fi dublată şi de un serios control emoţional. Deci, cineva se poate înţelege cu ei făcând apel la argumente logice. Nativilor trebuie să li se demonstreze că există un mod mai bun de a face un anumit lucru. Numai în momentul în care sunt convinşi de acest lucru ei vor accepta să îl ia în considerare, dar probabil nu vor utiliza în mod potrivit nouă opinie.

Imaginea personală contează foarte mult pentru aceste persoane. Nu vor trata superficial chestiunile legate de modă, stil şi design. Nativii considera că acestea sunt expresii ale personalităţii şi individualităţii. Profesia lor va implica în mod direct sau indirect aceste subiecte. Indiferent de situaţie, cei născuţi în această zi sunt cosntienti de puternica impresie pe care o fac. Într-adevăr, vor fi de neuitat în ochii familiei, prietenilor, cercului social şi de afaceri.

Distribuie pe:

2 comentarii la „ZIUA DE NAȘTERE 20 OCTOMBRIE”

Lasă un comentariu