ZIUA DE NAȘTERE 21 IULIE

Ziua de naștere 21 iulie – ziua controversei tragi-comice

Oricât ar încerca, cei născuţi pe 21 iulie nu se pot feri de probleme pentru mult timp. De cele mai multe ori, ei se afla în mijlocul furtunii, adesea având implicaţii tragi-comice. Deşi cei născuţi astăzi pot fi consideraţi oameni liniştiţi, ei pot fi de asemenea foarte agitaţi şi predispuşi la evenimente imprevizibile. O persoană mai vioaie din rândul celor născuţi pe 21 iulie este posibil să fie parţial responsabilă pentru crearea acestor agitaţii.

Punctele de vedere contradictorii sunt specialitatea celor născuţi pe 21 iulie şi cel mai adesea ei le vor exprima cu înţelepciune. Sunt buni în ceea ce priveşte dezbaterile aprinse, dar pot fi găsiţi la fel de bine în poziţia de mediatori, arbitri sau împăciuitori. Deoarece le place să joace rolul avocatului diavolului, ei pot vedea cu uşurinţă ambele părţi ale unei probleme. Deoarece sunt destul de obişnuiţi cu situaţiile conflictuale, ei se pot comporta corect acasă, chiar şi în situaţii de stres. Alţii ar putea fi foarte uşor deranjaţi în astfel de condiţii. Cei născuţi astăzi au un simţ al umorului bine dezvoltat, care îi reprezintă foarte bine. Nativii zilei de 21 iulie pot avea toane foarte schimbătoare, dar pot rămâne remarcabil de calmi şi de neafectaţi de tulburările emoţionale ale celorlalţi. Fără îndoială, situaţiile explozive îi atrag şi le stârnesc interesul.

Nativii zilei de 21 iulie, care sunt actori, iubesc agitaţia apariţiilor în public şi sunt în mod special exibitionisti. Jocul lor este de obicei extrem de fizic şi robust. Persoanele mult mai evoluate născute astăzi pot abandona în cele din urmă latura fizică în favoarea celei spirituale. Nativii mai puţin evoluaţi vor risca să se lase în voia plăcerilor cărnii şi vor completa aceste excese cu băutura şi droguri, pierzându-se în activităţi evazioniste sau preocupări extrem de depresive. În cazurile extreme, cei născuţi astăzi pot căuta agitaţia, fiind chiar dispuşi să moară sau chiar să se sinucidă.

Agitaţia de toate felurile îi atrage pe cei născuţi pe 21 iulie şi în special agitaţia ce implică o anumită stare de conflict. Astfel, războiul şi jocurile de război, controversele, investigaţiile, poveştile cu spioni, detectivii în acţiune, filmele de groază, sau călătoriile ce implică aventuri reprezintă adesea o fascinaţie deosebită pentru cei născuţi astăzi.

Un mare pericol pentru cei născuţi pe 21 iulie este că ei vor permite o astfel de agitaţie să le întrerupă vieţile şi în acelaşi timp şi vieţile celor din jurul lor. În câteva cazuri extreme, acestea pot duce la ostracism social. Cel mai adesea însă, îi vor face pe cei născuţi astăzi mai populari în cercul lor social, deoarece doar prin prezenţa lor ei garantează un timp petrecut în mod interesant. Nativii zilei de 21 iulie trebuie, totuşi, să se ferească să fie mereu în dezacord total cu “deciziile morale” ale familiei şi prietenilor. Aceasta pentru că ei sunt adepţii argumentării şi conflictului, doar de dragul de a fi în dezacord.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu